Ja està en marxa la divuitena edició del cicle d’activitats “Parcs, platges i rius metropolitans” i també la Jugateca Ambiental a L’Hospitalet. N’hem parlat a l’Entrevista de l’Informatiu amb la Núria Machuca, tècnica de promoció i conservació d’espai públic de l’AMB.

El cicle compta amb un seguit d’activitats als parcs urbans, platges i rius i és una oferta molt diversa. Núria Machuca ha dit que “cada cap de setmana fem una proposta diferent dels valors d’aquests espais ja siguin naturals, patrimonials o ambientals”.

La ciència ciutadana agafa cada vegada més volada

El projecte BioplatgesMed segueix la línia de la ciència ciutadana. Un projecte europeu que es fa a les platges metropolitanes per la descoberta de la biodiversitat. Núria Machuca ha explicat que “volem plasmar el que treballem i difonem. Fomentar el patrimoni dels parcs singulars i promocionar el que són a través de minicicles per mostrar el valor patrimonial”.

Machuca ha parlat de la Jugateca ambiental. “Aquí tenim tres parcs que formen part de la xarxa metropolitana, Can Buxeres, Les Planes i Bellvitge. Farem una visita teatralitzada i les activitats començaran el primer cap de setmana de març amb la programació que anirà fins el primer cap de setmana de juny i tornarem al setembre fins el novembre”