L’Hospitalet Atletisme va aconseguir 11 podis en el Campionat de Catalunya absolut disputat aquest cap de setmana a Manresa. Per punts, l’Hospi va ser el segon millor club global, només superat per l’AA Catalunya.

Entre tots els podis, cal destacar els dos ors aconseguits. Javi Lorente, als 400 tanques, i Irene Rubio, als 800 metres, van pujar a l’esglaó més alt i es van proclamar campions de Catalunya de les seves respectives categories.

Óscar Martínez (5.000 metres marxa), Aida Alemany (3.000 obstacles) i els equips femenins de 4×100 i 4×400 van aconseguir la plata. Per la seva banda, Jaume León (disc), Clàudia Camacho (200 metres), Igambo Muakuku (100 tanques), Elena Llobera (llargada) i Olga Morraja (disc) van ocupar la tercera posició. A les 11 medalles absolutes aconseguides cal sumar les 12 de categoria sub23 que es van assolir.

Amb el Campionat de Catalunya ja finalitzat un dels següents grans reptes dels esportistes de L’Hospitalet Atletisme és el Campionat d’Espanya, que es durà a terme del 28 al 30 de juny a la localitat alacantina de La Nucia.