• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

"Vida en sombras" de Miquel Wert, nou mural de 12+1 a La Torrassa

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 06. 10. 2017

"Vida en sombras" de Miquel Wert, nou mural de 12+1 a La Torrassa

L'artista centra la seva obra en "el teatre del quotidià"

El pintor i muralista Miquel Wert és l'autor del mural que mensualment es pinta a La Torrassa en el marc del projecte 12+1 de Contorno Urbano. Wert és un artista català de pare suec que treballa tant en estudi com en peces de gran format a l'aire lliure.

"Vida en sombras" fa al·lusió a una pel·lícula del cineasta català Llorenç Llobet-Gràcia i pretén representar l'imaginari familiar d'una època concreta. Amb aquest mural, Wert vol crear un diàleg entre l'espai íntim i privat d'una llar i el vianant, que no està acostumat a veure aquest tipus de pintura al carrer. Més informació, veure vídeo de la part superior.