• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Un foc d'origen elèctric obliga a tancar l'estació de Metro de Can Serra

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 05. 10. 2017

Un foc d'origen elèctric obliga a tancar l'estació de Metro de Can Serra durant unes hores

No hi ha hagut ferits

Un foc d'origen elèctric ha obligat a tancar l'estació de Can Serra de la línia 1 del metro per motius de seguretat. Durant unes hores no hi ha hagut servei entre les parades d'Avinguda Carrilet i Torrassa. També s'ha hagut de tallar alguns carriles de l'avinguda Isabel la Catòlica.

L'incendi ha estat provocat per un problema elèctric a l'interior del túnel i a 120 metros de l'andana de l'estació Can Serra.

Es desconeixen les causes del foc que s'ha originat en el cablejat elèctric que dona l'energia als trens. Les companyies de gas, aigua i llum que donen subministrament a la línia 1 ja estan investigant el problema i posant fil a l'agulla per solucionar els desperfectes causats per l'incendi.

No cal lamentar cap ferit provocat per un foc que ha començat a cremar a les 17,58 hores d'aquesta tarda. Els bombers han donat per acabat l'incident cap a les 21 hores. .