• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Talls de servei a la L9 Sud durant cinc cap de setmana per proves a la L10 Sud

  • Talls de servei a la L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a la L10 Sud

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 06. 10. 2017

Talls de servei a la L9 Sud durant cinc caps de setmana per proves a la L10 Sud

El 7-8 i 21-22 d'octubre, l'11 i 12 de novembre i el 2-3 i 16-17 de desembre

El Departament de Territori i Sostenibilitat realitzarà durant cinc caps de setmana proves del sistema de conducció automàtica ATC per integrar-los a la L10 Sud i poder posar en servei aquest ramal amb quatre noves estacions: Foneria i Foc Cisell a Barcelona i Provençana i Ildefons Cerdà a L'Hospitalet. Les estacions afectades són les 15 que hi ha entre Zona Universitària i Aeroport T1.

Durant aquest mes d'octubre els primers talls es faran aquest cap de setmana, dies 7 i 8. El següent tall serà el cap de setmana del 21 i 22. Al novembre hi haurà un tall, els dies 11 i 12 i al desembre, els dies 2 i 3 i 16 i 17. El servei finalitzarà els divendres a l'horari habitual i es reprendrà dilluns següent a l'hora també habitual.

L'operador, Transports Metropolitans de Barcelona ha col•locat cartells informatius a les estacions afectades així com a les estacions d'enllaç de Zona Universitària (L3), Collblanc, (L5), i Torrassa, (L1). Addicionalment els dies dels talls es posarà un panell informatiu vertical a la part més alta de les baranes de cada accés tancat.

Una actuació que es fa durant els cap de setmana tot coincidint amb una més baixa demanda de transport públic. Igualment els usuaris comptaran amb les connexions de la resta de la xarxa ferroviària de metro, Ferrocarrils i Rodalies i amb les línies regulars dels autobusos que cobreixen la zona.

Les alternatives són la línia R2 Nord de Rodalies, amb parades al centre del Prat i a la terminal T2 de l'Aeroport. També les línies d'autobús 46, de plaça Espanya a l'Aeroport i la 65 que va des de la plaça Espanya al Prat, que es reforçaran i els autobusos urbans de L'Hospitalet i el Prat.

Les obres de la L10 es van reprendre l'endemà mateix de la posada en servei del ramal de l'aeroport de la L9, amb el treballs per col•locar la segona via i la segona catenària en el túnel des del pou de Can Tunis fins a Provençana. Aquesta actuació permetrà posar en servei les estacions de L'Hospitalet el proper 2019.