• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Reaccions majoritàriament adverses davant el discurs de Felip VI

  • Reaccions majoritàriament adverses davant el discurs de Felip VI

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 04. 10. 2017

Reaccions majoritàriament adverses davant el discurs de Felip VI

El discurs del Rei sobre el conflicte polític Catalunya/Espanya aviva la controvèrsia

El discurs del Rei Felip VI de dimarts nit al respecte del conflicte polític entre l'Estat i Catalunya ha despertat tot tipus de reaccions, majoritàriament adverses, entre els representants dels partits polítics a la nostra ciutat. Relacionem alguns dels comentaris que els polítics locals han expressat a través de Twitter.

Alcaldessa de L'Hospitalet, Núria Marín
@nuriamarinlh. "Esperábamos más. Esperaba una puerta abierta al diálogo y al consenso. Preocupada, muy preocupada. #mensajedelrey" /  "Ni la inmensa irresponsabilidad de una DUI ni la inmensa irresponsabilidad del 155. No tensemos más la convivencia. #Diálogo"

Miguel García, Ciutadans
@MiguelGardelVa "Si dejases el postureo igual empezarías a generar credibilidad. Guiñar a los dos lados es hipócrita @nuriamarinlh"

Antoni García, ERC
Antoni Garcia ha retwittejat a Súmate‏ @sumate_asoc "Esas autoridades catalanas de las que hablas han sido elegidas democráticamente por el pueblo. Quién te ha votado a ti? No nos representas!"

Anna M. González, Canviem LH
@AnnaGonzlezMont "La palabra diálogo no existe en el diccionario del Jefe del Estado. Lamentable discurso sin aportar soluciones #VivaLaRepública"

Jordi Monrós, PDeCAT
@JordiMonros "Felipe VI només ha dit una gran veritat: q li preocupa l'estabilitat econòmica d'Espanya. És a dir q siguem pagant, callant i reben osties"

Javier Hermosín, PP
@jmhermosin "El Rey en 6 minutos ha dejado claro todo lo que está pasando en Cataluña gracias por defender la ley y la democracia"