• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

La 3a edició de Tapes del Món mostra L'Hospitalet més multicultural el 7 i 8 d'octubre

  • 3a edició de Tapes del Món el 7 i 8 d'octubre
  • 3a edició de Tapes del Món el 7 i 8 d'octubre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 06. 10. 2017

3a edició de Tapes del Món el 7 i 8 d'octubre

El Districte Cultural es convertirà en un espai gastronòmic i cultural

L'Hospitalet tornarà a gaudir de les Tapes del món aquest cap de setmana del 7 i 8 d'octubre. El districte Cultural acollirà la gastronomia més variada de països com ara Bolívia, Colòmbia, Perú, Marroc, Mèxic, Síria o Veneçuela. També hi haurà plats orientals i restauradors de la ciutat.  

Plats del món que ompliran de sabors i gastronomia de qualitat la 3a edició de les Tapes del Món, que arribarà els propers 7 i 8 d'octubre al Districte Cultural de la ciutat. També s'afegiran a la festa gastronòmica plats orientals i un tast de restauradors hospitalencs.

Ampliar relacions i conèixer millor als ciutadans d'altres nacionalitats que són a L'Hospitalet a través de la gastronomia. Amb aquesta intenció tant els veïns de diferents orígens com els nadius podran gaudir, de tacos mexicans, arepes colombianes, el cous cous marroquí o el falafel sirià.

La gastronomia, però, no serà l'únic al•licient de les jornades perquè la cultura també tindrà moltes coses a dir. Els organitzadors de les Tapes del Món, l'Associació de Gastronomia i Turisme de L'Hospitalet i el Baix Llobregat i l'Ajuntament tornen a col•laborar amb associacions i entitats de la ciutat per oferir activitats culturals dels països participants.

Tapes del Món es fa al carrer Cobalt, al Districte Econòmic per formar part d'un projecte cultural més divers en un espai urbà on les arts, la cultura i la creativitat en són protagonistes. D'altra banda, del 8 al 25 de març de l'any vinent, L'Hospitalet acollirà el Quintotapa amb més barris i més participants que s'hi sumaran per dinamitzar els productes locals.