• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Jordi Gasull o el gran èxit d'un hospitalenc al cinema espanyol

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 05. 10. 2017

Jordi Gasull o el gran èxit d'un hospitalenc al cinema espanyol

És el productor i guionista de les pel•lícules de Tadeo Jones

Jordi Gasull és el guionista i productor hospitalenc de les pel•lícules de "Tadeo Jones" que tant d'èxit han tingut entre els espectadors. Guanyador d'un premi Goya el 2013, viu a Madrid però no oblida les seves arrels al barri de Santa Eulàlia. Altres guions seus són els de films com ara "Bruc", "Lope" o "Atrapa la Bandera". Anem a conèixer la seva trajectòria i implicació amb la ciutat. 

Jordi Gasull va néixer a L'Hospitalet el 1966. La seva passió pel cinema el va portar de ben jove a Navarra, Los Ángeles i finalment a Madrid on hi ha el rovell de l'ou del cinema i on viu a hores d'ara. El seu somni es va fer realitat en ser el guionista i productor d'un èxit aclaparador del cinema d'animació: Tadeo Jones que li va permetre guanayr un premi Goya.

Va guanyar el Goya pel millor guió adaptat de la primera pel•lícula de la saga d'aquest explorador que va sorprendre tothom per la seva qualitat i una animació molt suggerent. Gasull és un apassionat de l'espai, de les aventures i li agrada plasmar aquesta passió en el cinema. Gasull també ha estat el guionista de Bruc, Lope, o Atrapa la Bandera. (Veure vídeo amb les declaracions de Jordi Gasull sobre la seva trajectòria personal i artística)