• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Finalitzen les obres d’urbanització del carrer de Subur

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 04. 10. 2017

Finalitzen les obres d'urbanització del carrer de Subur

S'ha millorat l'accessibilitat del carrer

El carrer de Subur, a les Planes, ha millorat la seva accessibilitat gràcies al projecte d’urbanització. El carrer tenia un fort pendent i diversos trams d’escales per accedir a les finques. Les obres van començar a final del mes de desembre i només queda pendent la retirada de les línies aèries de subministrament elèctric, que realitzarà pròximament la companyia responsable del servei.

Els treballs d'urbanització han permès millorar les condicions d’accessibilitat i la pavimentació de la via, la calçada i les voreres, seguint les indicacions del Pla de mobilitat urbana sostenible de L’Hospitalet.

El carrer, abans de dos sentits de circulació, s’ha configurat ara com a vial de plataforma diferenciada, amb una calçada de 5,5 metres d’amplada formada per un únic carril de circulació de 3,5 metres i una banda d’aparcament i serveis de 2 metres.

Les voreres s’han ampliat d’1,5 a 3,15 metres i permeten ara als vianants evitar les escales als trams que abans ocupaven tot l’espai de pas. També s’han regularitzat els esglaons per facilitar l’accés als edificis d’habitatges i als locals de planta baixa i s’hi han col•locat baranes noves. De fet, assegura Pepe Castro, tinent d'alcalde d'Espai Públic, Urbanisme i Sostenibilitat, que "amb les plataformes que s'han construit es fa una doble funció. D'una banda, suavitzar la pendent i de l'altre fer un petit replà d'accés a les porteries"

Les obres del carrer de Subur, amb un pressupost d’adjudicació de 239.580 euros, també han inclòs la renovació de l’enllumenat, les papereres i els escocells, on aviat es plantarà nou arbrat. Els treballs es completaran amb el soterrament de les línies elèctriques que travessen el carrer, per part de la companyia subministradora del servei.