• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Els sindicats majoritaris valoren positivament l'aturada del 3 d'Octubre

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 04. 10. 2017

Els sindicats majoritaris valoren positivament l'aturada del 3 d'Octubre

Ho entenen com una clara condemna a l'actuació policial del dia 1

Els sindicats s'han mostrat satisfets de la resposta social a l'aturada i a la vaga convocades aquest dia 3 en resposta a l'actuació policial de la jornada de l'1 d'octubre. La Generalitat ha dit que el seguiment va ser molt ampli en tots els sectors socials i econòmics del país.

Una mobilització social important que ha estat valorada pels sindicats majoritaris d'una forma molt positiva ja que creuen que la majoria de la societat catalana ha donat suport a la jornada d'aturades en protesta per l'actuació policial el dia 1 d'octubre.

UGT i CCOO són partidaris del dret a decidir però afirmen que volen un referèndum pactat entre totes les forces polítiques. Pel que fa als sindicats minoritaris, la CGT ha dit que el seguiment a l'Àrea Metropolitana de Barcelona ha estat del 75% dels treballadors. (Veure vídeo amb les declaracions dels sindicats majoritaris)