• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El veïns de Can Serra contraris a la implantació de la Zona AIRE es mobilitzen

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia ciutat 06. 10. 2017

Veïns de Can Serra contraris a la Zona Aire es manifestaran dimarts

Un altre col·lectiu accepta les noves propostes municipals

El grup de veïns de Can Serra que s'oposa a la posada en marxa de la Zona Aire (una zona d'aparcament restrigit que ha de servir per reduir l'ús del vehicle privat)  han convocat dues marxes de protesta per aquest mes d'octubre. La primera tindrà lloc el dimarts 10 d'octubre i la següent el 24, que coincidirà amb la celebració del Ple municipal.

La implantació de les zones verdes i blaves d'aparcament a Can Serra continua generant protestes i mobilitzacions. Un grup de veïns, que es van reunir dimecres en assemblea, consideren que la Zona Aire, i les conseqüents zones verdes i blaves, perjudiquen als veïns. Per aquest motiu, sota el lema "No a la Zona Aire a Can Serra",  han decidit organitzar mobilitzacions ser demanar a l'Ajuntament que es faci enrere amb aquesta mesura.

El grup de veïns s'oposa a haver de pagar per aparcar el vehicle al seu barri. Una de les seves portaveus, Mónica Romero, argumenta que "l'Ajuntament no ens ha informat correctament de la implantació de les zones verdes i blaves. Creiem que només vol treure profit econòmic. Les zones verdes i blaves no són unas soluciona el problema de l'aparcament al barri".

El grup "No a la Zona AIRE a Can Serra, a banda de les marxes de protesta ja anunciades per a les pròximes setmanes també està promovent entre els veïns que pengin a les seves balconades pancartes en contra d'aquesta mesura.

Plataforma d'Afectats per la Implantació

Però també hi ha veïns que han abandonat la reivindicació després de les darreres propostes oferides per l'Ajuntament. Així doncs, la Plataforma d'Afectats per la Implantació de la Zona Aire a Can Serra ha anunciat que es dissol després d'haver arribat a un acord amb l'Ajuntament per tal que la zona verda sigui gratuïta per a tots els residents.

Al mateix temps, disposaran d'un distintiu per a cada vehicle amb la intenció que també puguin estacionar els familiars de primer grau a canvi de 20 cèntims d'euro diaris. Cal dir, però, que aquesta mesura resta a l'espera d'un canvi en les ordenances municipals. Una altra de les noves mesures anunciades per l'Ajuntament és la reducció de la places que s'havien previst per a les motocicletes.