• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El Pubilla Casas líder i La Florida en descens

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia esports 04. 10. 2017

El Pubilla Casas líder i La Florida en descens

Amb la victòria en el derbi hospitalenc el Pubilla Casas ocupa la primera posició

El Pubilla Casas és el nou líder de la Tercera Catalana. Els d'Àlex Martínez pugen a la primera posició gràcies a la victòria en el derbi hospitalenc davant de La Florida per un gol a tres.

El Pubilla Casas és líder del grup 10 de la Tercera Catalana gràcies a la victòria en el derbi hospitalenc davant de La Florida per un gol a tres. Aquesta és la quarta victòria seguida del Pubilla Casas. L'equip d'Àlex Martínez és primer a la taula classificatòria però empatat amb els mateixos punts que l'Esquerra de l'Eixample i el Terlanka que ocupen la segona i tercera posició respectivament.

Amb la derrota davant del Pubilla Casas, la Florida s'enfonsa al pou de la classificació. Ara mateix són tercers per la cua amb només 3 punts.

A la propera jornada el Pubilla Casas rebrà el Sector Montserratina dissabte a dos quarts de sis de la tarda. La Florida afronta un altre partit complicat. Es veurà les cares al segon classificat, l'Esquerra de l'Eixample, diumenge a les sis de la tarda.