• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

El món associatiu i polític de L'H valora la figura de l'Eloi Moliner

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia entitats 04. 10. 2017

El món associatiu i polític de L'H valora la figura de l'Eloi Moliner

El funeral del vicepresident de la Creu Roja local tindrà lloc dijous a les 12h

Familiars, amics i referents de la vida política i social hospitalenca s’han apropat durant la jornada al Tanatori de L’Hospitalet Granvia per mostrar el seu condol per la mor sobtada d’Eloi Moliner, fundador del grup Tres Quarts per Cinc quarts, de L’Hospitalet Espai de debat i vicepresident de Creu Roja L’H. 

Dolores Ruiz, presidenta de Creu Roja L’Hospitalet ha explicat que l'Eloi Moliner, amb el seu caràcter sempre conciliador i afable, va ser un gran defensor de la ciutat i de tots els drets fonamentals. " La ciutat li ha d'agrair molt. Ha estat un activista molt important en tots els sentits, per a la ciutat i més enllà. Amb l'entitat Espai de debat ens ha acostat a personalitats del pensament de primer nivell. I respecte la funció que feia dins la Creu Roja de L'H, ha estat exemplar i ha mantingut una lluita diària per aconseguir recursos que ens ajudessin a tirar endavant la nostra acció social", ha explicat.

De la seva banda, Amadeu Joan, membre de L’Hospitalet Espai de Debat i amic personal, ha assenyalat que l'Eloi Moliner ha estat una figura imprescindible per a la ciutat, i ha destacat que la seva mor deixa un buit impossible d’omplir. "És cert que no hi ha ningú imprescindible, però hi ha persones que deixen petjada. Per la seva personalitat, per la seva manera de fer, pel seu equilibri... Per exemple dins Espai de Ciutadania, on compartim espai amb entitats de molt diferent tarannà, la aportació de l'Eloi ha estat molt important. Ha estat un referent en la manera de fer les coses. D'aquí uns dies tornarem a la normalitat, però el seu buit en el cas d'alguns ens costarà molt d'omplir", ha afirmat.

L’entitat Tres Quarts per Cinc Quarts com a mostra de condol a suspès la primera xerrada del nou cicle Espai de Debat que s’havia organitzat per avui. La cerimònia de comiat tindrà lloc dijous a les 12h al tanatori de Granvia LH.

Reaccions del món polític i social de L'H

Ana M. González, portaveu del grup Municipal de Canviem LH