• Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia cultura 15. 09. 2016

Cultura, gastronomia, humor, música i poesia, els ingredients del 'Taquilla Inversa'

Dijous, s'estrena el nou programa de cultura de TV L'H

Tot ja està enllestit perquè a les 20h del vespre d’aquest dijous comenci a caminar 'Taquilla Inversa', la nova aposta cultural setmanal de TV de L’Hospitalet. De la mà de la Laura Alsina coneixerem les diferents propostes cultural de la ciutat, amb concursos, teatre, música, llibres, gastronomia, art i actuacions a plató.

Avui dijous, la primera convidada serà la cantant Lidia Guevara que també farà una actuació en directe. A més, i de la mà de la secció 'L’H gastronòmic', que es farà un cop al mes, s’estrenarà un concurs que vol i interactuar amb el telespectador a través de les xarxes socials. Se sortejarà una tapa i una canya al Celler 1912 entre tots aquells que facin un “m’agrada” i segueixin la pàgina del Facebook del programa o bé facin un retweet, a la pàgina de Twitter.

També s'estrena la secció “Instagramers” que vol recollir imatges de la ciutat i les seves diferents cares, de la mà de @instalhospi.

Podreu estar informats de totes les estrenes de cinema i a la secció de llibres, les biblioteques de la ciutat ens faran recomanacions.

El Pren-ne Nota, l'agenda d'activitats,  es manté a la graella de programació els dimarts, dimecres i divendres a les 19:45h en un format més breu.

El programa es podrà consultar a la carta a L'Hdigital.

Imprimir
« Enrere

Delegats i afiliats de CCOO donen suport a Jordi Celdrán acomiadat de l'empresa Spark Ibérica

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 10. 2017

Delegats i afiliats de CCOO donen suport a Jordi Celdrán acomiadat de l'empresa Spark Ibérica

Creuen que el van fer fora per una represàlia

Delegats, afiliats i simpatitzants del sindicat CCOO han donat suport a Jordi Celdrán, treballador de l'empresa Spark Ibérica que va ser acomiadat ara fa tretze mesos. El sindicat afirma que el motiu del comiat va ser la seva activitat sindical i han parlat de represàlia per part de l'empresa.

Ara fa tretze mesos que Jordi Celdrán va ser acomiadat de l'empresa Spark Ibérica que té un centre al polígon Pedrosa de l'Hospitalet. Segons el sindicat CCOO, l'acomiadament es va produir com a represàlia de l'empresa davant de l'activitat sindical del treballador.

Celdrán ha anat avui als jutjats del Social de la Ciutat de la Justícia per reclamar la readmissió perquè creu que el seu comiat ha estat improcedent. Comissions considera que la reincorporació del Jordi a al seu lloc de feina és necessària per defensar els drets dels treballadors.

Spark Ibérica ha ofert una indemnització per acomiadament mentre que l'advocat de Celdrán vol que aquest torni al seu lloc de feina. El cas resta ara pendent de la sentència judicial. (Veure vídeo amb les declaracions de Jordi Celdrán i del secretari general de CCOO a Catalunya, Javier Pacheco)