Nit de tapes als mercats durant tot el mes d’octubre. El dia 3 es farà la primera al Mercat de Collblanc. Es tracta d’una de les activitats organitzades que tindran lloc del 3 al 25 d’octubre dins del Mes dels Mercats, un programa per impulsar aquests equipaments municipals i apropar-los a tot tipus de públic així com mostrar la diversitat de productes de qualitat que ofereixen.

Amb el lema “Ja ho saps, hi tenim de tot“, s’iniciarà la campanya del Mes dels Mercats el proper dissabte, dia 3, amb una nit de tapes al Mercat Municipal de Collblanc. Els clients es trobaran uns versos que diuen “Del dret i del revés, tot el que penses ho venem, d’un salmó a uns pantalons i d’una pinya a uns mitjons”.

És el resum de com als mercats es pot trobar de tot i per a tots. El 17 d’octubre la nit de tapes serà el torn al Mercat Municipal del Torrent Gornal i el 24, del Centre, Can Serra, Bellvitge i Bellvitge-2, de 20 a 24 hores.

A més, per segon any consecutiu tindrà lloc l’activitat Mercats al Carrer. El 17 i 18 d’octubre, les parades dels mercats municipals sortiran a l’avinguda del Torrent Gornal per vendre els seus productes en un ambient festiu i lúdic.

Durant el cap de setmana es faran tallers i activitats per a tothom, sortejos, actuacions musicals i culturals. També s’instal•larà l’aula gastronòmica, amb propostes culinàries. Diumenge, 18, se celebrarà una desfilada de moda integradora a càrrec de Fashion Group Integration. La desfilada comptarà amb la participació de persones amb alguna discapacitat física, psíquica o sensorial. Així mateix, el diumenge hi haurà un matí de tapes amb productes de les parades del Mercat Municipal del Torrent Gornal.

Els mercats també organitzaran activitats per participar en la Setmana Solidària de L’Hospitalet. El dia 17 hi haurà un tast de cuina boliviana, a les 12 hores i una xocolatada a les sis de la tarda. Diumenge es farà una botifarrada popular a les 11 del matí. Els diners recaptats aniran a la Creu Roja de L’Hospitalet.

Finalment, es tornarà a celebrar la IV edició de la Fira de la Terrissa i la Ceràmica, del dijous, 22 al diumenge 25 d’octubre, a la plaça del Mercat de Collblanc, amb la participació d’artesans i ceramistes de tot l’estat.