Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona Reproduir video

Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 03-05-2020

  03-05-2020

  Aula L'H 3 de juny - Entrevista Jaume Graells i novetats FP

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  Entrevista de L'Informatiu - Pepe Castro, tinent alcalde Convivència i Seguretat

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  L'Informatiu - 03-06-2020

 • Video: 02-06-2020

  02-06-2020

  Veïns - Canvi climàtic i medi ambient amb José Luis Casanova

  I Manuel Domínguez parla de la pèrdua dels terrenys de La Marina

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 03. 07. 2013

Comença la Festa Major de La Florida

Del 4 al 7 de juliol

La Festa Major de la Florida coincideix enguany amb el 30é aniversari de la Comissió de Festes. Les Botigues al Carrer i la Florida de Tapes són les principals novetats. El carrer Primavera i la plaça de la Llibertat són els escenaris principals d’una festa del barri i per al barri. El relleu de la festa major de la Florida l’agafarà Bellvitge el proper mes de setembre. 

Un seguit d’actes lúdics, festius i culturals omplen la Florida de festa durant quatre dies. El 4 de juliol, una novetat que té un èxit aclaparador en tots els barris: les tapes agraden a tothom i la Florida se’n va de tapes. Organitza un concurs de broquetes i tapes que farà llepar-se els dits a tots els participants.

Aquesta és una de les principals novetats de la festa d’enguany però hi ha més. Dissabte, 6, les Botigues surten al Carrer. A l’avinguda Miraflores, les tendes i botigues del barri seran més a prop que mai dels veïns per oferir tot allò que venen. En època de crisi, l’Associació de Comerciants de la Florida vol donar a conèixer els seus productes més genuïns.

El Sopar Multicultural de dissabte per la nit, és una altra novetat que l’organització ha inclòs per reflectir la realitat del barri. Es farà al carrer Primavera amb Aigües del Llobregat. El Teatre organitzat per la gent gran, dissabte, a les vuit del vespre, a la plaça de la Llibertat, tanca el seguit de novetats d’aquesta edició festiva.

La presidenta de la Comissió de Festes de la Florida, Imma Martos, ha dit que “celebrem els 30 anys de la Comissió de Festes i hem volgut fer una festa encara millor. Hi ha força novetats perquè tothom tingui allò que més li agradi”.

Imma Martos ha destacat “la Florida de Tapes on els veïns podran gaudir de la seva tapa preferida a 1,50 euros. És un preu assequible i han participat 30 bars.Vull remarcar també el Teatre de la Gent Gran que ja l’havíem tingut i l’hem recuperat perquè ens ho havien demanat”.

La presidenta de la Comissió de Festes de la Florida s’ha felicitat del “Sopar Multicultural on els veïns comparteixen coses i les diferents cultures s’apropen i es coneixen millor. Toca conviure i estar junts en el barri i el sopar és un bon punt de partida”.

Martos està molt contenta “del nou centre Ana Díaz Rico, una dona tan estimada al barri a qui vaig conèixer i em fa il•lusió ser en un lloc que és el nou cor de la Florida. Ho necessitàvem”.

A la festa no hi faltaran els clàssics com ara la botifarrada popular, la Mostra de Danses, el Concurs d’Scrabble, la Desfilada de vestits de paper o la XIX Trobada de Gegants i Capgrossos.

La Mostra d’Entitats de diumenge per la tarda al carrer Primavera, posarà la cloenda a la festa major de la Florida. Les Hermandades Rocieras, la Tertúlia Flamenca, l’Associació Cultural Andalusa i la Rondalla del Casal de Pubilla Casas hi seran presents.