Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 15-11-2017

  15-11-2017

  El Nadal arriba als mitjans de comunciació - 1a part

 • Video: 14-12-2017

  14-12-2017

  Nova botiga integral Honda a la ciutat

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 13-12-2017

  13-12-2017

  Aula L'H 13 des. - Estudiar i ser esportista d'elit. Parlem amb la Nicole Márquez, la Sara Gallego i la Nora Galve

  I també, el servei educatiu del centre d'art Tecla Sala

 • Video: 13-12-2017

  13-12-2017

  Clip Aula 13 des - A mi m'agrada. L'Helena i la Lluna (Tecla Sala) ens recomanen llibres

 • Video: 13-12-2017

  13-12-2017

  Premis Taller Còmic sobre Drets Humans

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 13/12/2017

  13/12/2017

  Alumnes de sisè del Pere Lliscart fan Els Pastorets

  Notícia de L'Informatiu

El Torrons Vicens CB L'Hospitalet trenca la bona ratxa

Després de sis partits sense perdre, l'Hospi cau davant el Canoe (75-69)

L'Hospi es retroba a si mateix i goleja al Palamós

Contundent victòria dels homes de Xavi Molist per 5-1

Forcadell i Simó fan una crida a recuperar la dignitat

Les JERC creuen que si guanya "el bloc del 155" hi haurà més repressió

L'Hospi obligat a guanyar

Els de Xavi Molist fa cinc partits que no sumen 3 punts

 • Les AMPA de Bellvitge i Gornal promouen l'intercanvi d'experiències

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 18. 05. 2009

Les AMPA de Bellvitge i Gornal promouen l'intercanvi d'experiències

Creen una coordinadora d'associacions de pares i mares

El CEIP Mare de Déu de Bellvitge va acollir divendres una taula rodona organitzada per les Associacions de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) del Gornal i Bellvitge per tal de promoure la participació entre pares i educadors i fer un intercanvi d'opinions i exposar projectes al voltant de l'educació dels fills. L'activitat era una de les primeres accions organitzades per la coordinadora d'AMPA de Bellvitge i Gornal, creada recentment i que agrupa pares i mares d'escoles públiques i concertades dels dos barris.

L'acte, que va comptar amb la participació del tinent d'alcalde d'Educació, Lluís Esteve i el president de la FAPAC, Walter Garcia, tenia la voluntat també d'instaurar-se el Dia de les AMPA, coincidint amb el Dia Internacional de les Famílies.

La coordinadora d'AMPA de Gornal i Bellvitge neix amb la intenció que els pares i mares puguin compartir experiències i es fomenti la participació d'aquestes en les escoles. Walter García va explicar que els pares han de ser corresponsables del que passa als centres educatius. García va dir també que és important que a L'Hospitalet hi hagi un interlocutor únic que representi a les AMPA de la ciutat.

Per la seva part, Lluís Esteve va valorar la tasca que les AMPA duen a terme per la millora de la qualitat en els centres educatius i ha assenyalat que ja s'està treballant en la segona fase del projecte educatiu de ciutat. En aquest sentit, el tinent d'alcalde d'Educació ha demanat la implicació i participació de les AMPA.

De la seva banda, la presidenta de l'AMPA del CEIP Ramon Muntaner, Emma Nuñez, ha destacat la importància que té la participació de les famílies en l'educació dels fills.

A banda de la taula rodona entre les AMPA del Gornal i Bellvitge, també s'han fet diverses activitats pels més petits com tallers de punts de llibre, de contacontes o de seguretat vial.

Bones pràctiques escolars

D'altra banda, el Servei Educatiu de Ciutat de L'Hospitalet ha organitzat per avui dilluns, 18 de maig, una jornada sobre bones pràctiques escolars, adreçada a professors que podran intercanviar experiències. La jornada la clausurarà la conferència del professor Fèlix Villalba sobre l'ensenyament de segones llengües en el context educatiu.

A més de la jornada, també es pot visitar una exposició sobre bones pràctiques en l'ensenyament de llengües estrangeres.

Aquestes activitats es desenvoluparan a partir de les 15.30 hores al Servei Educatiu de Ciutat, al carrer Miquel Peiró, 43.

Ràdio L'Hospitalet i Canal-h.net. 18/05/09