Entrevista de L'Informatiu - Antoni García, portaveu grup municipal d'ERC Reproduir video

20/01/2021 Entrevista de L'Informatiu - Antoni García, portaveu grup municipal d'ERC

"Demanem a l'alcaldessa que dimiteixi, cal depurar totes les responsabilitats. No pot haver cap ombra de corrupció al consistori"

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 20-01-2020

  20-01-2020

  Aula L'H 20 desembre - Els efectes emocionals de la pandèmia en els infants. Parlem amb terapeutes de Baula

 • Video: 20/01/2021

  20/01/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Antoni García, portaveu grup municipal d'ERC

  "Demanem a l'alcaldessa que dimiteixi, cal depurar totes les responsabilitats. No pot haver cap ombra de corrupció al consistori"

 • Video: 20-01-2021

  20-01-2021

  L'Informatiu - 20-01-2021

 • Video: 19-01-2019

  19-01-2019

  Veïns - Dia Mundial de la Cultura Africana i Manuel Domínguez: 200 anys d'eleccions a L'H

  I l'Associació Cult. de Habla Hispana

 • Video: 19/01/2021

  19/01/2021

  Entrevista de L'Informatiu - Miguel García, portaveu grup municipal Ciutadans

  "Cal consens polític i pensar més en els ciutadans"

 • Video: 19-01-2021

  19-01-2021

  L'Informatiu - 19-01-2021

Sumem reclama que les bicicletes compartides només puguin aparcar a la calçada

Demanen que es doni compliment a la resolució de la Síndica

El gimnàs Elite Top Team busca alternatives a les restriccions amb entrenaments al carrer

Les mesures actuals suposen el quart tancament dels gimnasos des de l'inici de la pandèmia

L'AECS L'H es manté a la part alta de la 3a Divisió de futsal

Els de Sanfeliu volen assolir la permanència el més aviat possible

Obert el termini per optar a les beques de creació musical de les Cases de la Música

Les bandes poden presentar les sol•licituds fins al 15 de febrer

Comencen els treballs de poda de l'arbrat viari

Les tasques de manteniment arribaran aquest any a prop de 12.000 arbres

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 27. 11. 2020

TV de L'H emet la Gala d'entrega de Premis del Zoom Festival d'Igualada

Serà la primera experiència interactiva amb els espectadors

Aquest dissabte TV de L’H, a través de La Xarxa de televisions locals, emetrà la Gala d'entrega de premis del 18è Zoom Festival d'Igualada, el Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya. Aquest any l'entrega de premis serà en format virtual a causa de la pandèmia, i com a novetat les televisions locals durant la retransmissió provaran la seva primera experiència interactiva

Aquest any l'esdeveniment serà virtual i incorporarà per primera vegada la interactivitat durant l'emissió de la gala. Els espectadors que disposin de televisors connectats a internet podran accedir a continguts addicionals a través d'una segona pantalla. La cita és a partir de les 22.30h

En diferents moments de l'emissió, es convidarà l'espectador a escanejar un codi QR amb el mòbil o la tauleta. Aquesta interacció oferirà als espectadors informació extra sobre la gala i la possibilitat d'accedir al visionat de nous continguts, ampliant així la seva experiència televisiva.

Per a les televisions adherides a La Xarxa, aquesta és una primera experiència en el món de la interactivitat, que ens obre la porta a la introducció de diferents continguts interactius durant l'emissió lineal. L'objectiu és millorar l'experiència televisiva, establint una major relació amb els espectadors, facilitant la seva participació i oferint-los recomanacions personalitzades.

La 18a edició del Festival internacional de continguts audiovisuals de Catalunya, el Zoom Festival, celebra la gala de cloenda, on es farà el lliurament de premis. Hi opten les produccions de diversos mitjans de proximitat. La gala es podrà seguir dissabte a les 22.30h

‘Dones entre reixes’ i ‘Ens quedem a casa’, a la Secció Oficial

Dues produccions pròpies de la XAL competiran a la Secció Oficial: ‘Dones entre reixes’ en la categoria d’Informatius i ‘Ens quedem a casa’ en la d’Entreteniment.

'Dones entre reixes' és un reportatge i posterior debat, dirigit per la periodista Mònica Hernàndez (XAL), que té com a objectiu visibilitzar com és ser dona i mare a la presó. Diverses recluses ens ofereixen el seu testimoni.

‘Ens quedem a casa’ és un format nascut en ple confinament, sota el guiatge de les productores executives de la XAL, Eva Corbacho i Judit Porta. Aquest programa contenidor neix amb l'objectiu d'entretenir els espectadors en un moment d'incertesa. L'espai va incloure recomanacions culturals, consells per fer activitat física, entrevistes telemàtiques,testimonis d'iniciatives telemàtiques per amenitzar el confinament i va comptar amb la participació de la ciutadania i les televisions locals.

Àmplia presència de les televisions locals a la Secció Oficial

Diverses produccions de les televisions locals seran a la Secció Oficial. La cobertura que va fer betevé de les mobilitzacions a Barcelona en contra de la sentència contra els presos polítics competirà a Informatius. La televisió de la capital catalana també opta al guardó de Continguts Esportius per ‘La porteria’. En la categoria Cultura i Divulgatiu hi competirà ‘Lesbos, una illa que espera’, de Badalona Comunicació.

Màxima competència al DO Catalunya

‘Territori contemporani’ (VOTV), ‘Feeel’ (betevé), ‘Districte 21’ (Canal 21 Ebre) i ‘En primera persona’ (Badalona Comunicació) competeixen al premi DO Catalunya al millor format de televisió català. El premi s'atorga per votació popular i es coneixerà dissabte.