Entrevista de L'Informatiu - Aurora Pujol, metge genetista IDIBELL Reproduir video

21/01/2022 Entrevista de L'Informatiu - Aurora Pujol, metge genetista IDIBELL

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 21/01/2022

  21/01/2022

  Entrevista de L'Informatiu - Aurora Pujol, metge genetista IDIBELL

 • Video: 19-01-2022

  19-01-2022

  Aula L'H 19 de gener - 25 anys de l'Institut Rubió i Ors

 • Video: 19-01-2022

  19-01-2022

  Clip Aula L'H - D'aula en aula. Scape Room científic amb l'Institut Bellvitge

 • Video: 19-01-2022

  19-01-2022

  Clips Aula L'H - Dones de Ciència. Laia Alemany

 • Video: 19-01-2022

  19-01-2022

  Clip Aula L'H - A fons. Mapathon amb l'Institut Santa Eulàlia

 • Video: 19/01/2022

  19/01/2022

  Entrevista de L'Informatiu - Liliana Reyes, coordinadora local CCOO

José Montilla: "Catalunya no és una colònia i no te el dret a l'autodeterminació"

L'expresident va participar en el cicle de converses "Refer Catalunya" de L'H Espai de Debat

STOP Massificació denuncia irregularitats en el projecte Cosme Toda

Creuen que no hi garanties que tots els pisos rebin la llum solar que marca la normativa legal

El PSC de L'H creu que el bo jove facilitarà l'emancipació dels joves

Es farà efectiu en dos mesos amb caràcter retroactiu

 • El Centre Infantil Naranjos remodela les seves instal·lacions

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 20. 05. 2010

El Centre Infantil Naranjos remodela les seves instal·lacions

És un centre obert amb espai familiar i respir

El Centre Infantil Naranjos ha remodelat les seves instal·lacions. Aquest centre obert de Can Serra realitza una tasca de prevenció, suport i socialització amb infants que tenen necessitats educatives i socials especifiques. 

El Centre Infantil Naranjos ha remodelat recentment les seves instal•lacions per fer-les més adequades al seu ús. En els prop de 250 metres quadrats s’ofereixen els serveis d’un centre obert, amb capacitat per a 24 infants, un espai de respir, per poder deixar els infants de fins a 3 anys durant unes hores i de manera puntual, i també un espai familiar, on pares i fills aprenen valors educatius.

Núria Marín ha explicat que “les obres d’adequació i dignificació del local eren molt necessàries i ara ens permeten disposar d’un equipament perfectament apropiat per a l’atenció de la infància i l’adolescència”. L’alcaldessa ha dit que “a L’Hospitalet estem treballant per millorar la protecció i l'atenció als infants i per desenvolupar xarxes locals d'infància que integrin els diferents agents que treballen amb els nens”.

Les obres de millora que s’han realitzat han consistit en l’adequació dels espais: s’han fet nous serveis amb una dutxa; s’han adaptat els serveis específics per a nens de 0 a 3 anys incorporant els elements de seguretat per a aquesta franja d’edat; s’ha renovat tota la cuina, i s’ha habilitat una cambra amb rentadora i assecadora. També s'han renovat la instal•lació elèctrica i el sistema de climatització amb refrigeració i calefacció i s’han col•locat proteccions solars per evitar les radiacions dins del local. El cos de les obres ha estat de 213.000 euros.

El centre obert Naranjos té capacitat per a 24 infants i és un servei educatiu de caràcter diürn i complementari a l’escola, que fa una tasca de prevenció, suport i socialització d’infants en situació de risc. Els centres oberts treballen en coordinació amb els centres municipals de Serveis Socials del Districte i amb l’Equip d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (EAIA) del seu àmbit territorial.

L’espai de respir, amb capacitat per a 20 places, és un servei d’atenció i suport a famílies amb infants de 0 a 3 anys sense suport familiar que dóna un temps de descans o respir a la mare o pare que té cura del seu fill o filla per poder realitzar les tasques que necessiti durant un temps determinat.

L’espai familiar és un servei d’atenció i suport a famílies amb infants de 0 a 3 anys. Es tracta d’un lloc de trobada per a infants acompanyats de la mare, el pare o d’una altra persona adulta que en sigui responsable, on es facilita l’aprenentatge d’habilitats parentals, l’intercanvi d’experiències en la criança, el joc i la relació.