Aquest dissabte es tancaran els actes de celebració dels 50 anys del Centre d’Estudis Joan XXIII. La festa  posarà el punt final a mig segle de servei educatiu amb un ampli programa d’activitats lúdiques per a totes les edats que se celebraran en el mateix centre educatiu.

No hi faltaran festes tan celebrades com la de l’escuma, la presència de diables, capgrossos, gegants i els tabalers del Club Infantil i Juvenil de Bellvitge. El programa també inclourà exhibicions de ball i danses urbanes a més de competicions de futbol i bàsquet. Un dels actes més reeixits per fer barri és la paellada popular que es degustarà a l’esplanada de l’esglèsia parroquial del barri oberta a tothom amb un preu de 5 euros.

El Joan XXIII ha aconseguit en aquests 50 anys de tasca educativa el reconeixement de ser un dels centres millor valorats per pares i alumnes seguint un model educatiu basat en valors cristians i referència per la seva qualitat d’ensenyament.

El 50è aniversari també ha quedat reflectit en diferents murals i en la certificació d’escola verda d’un centre educatiu arrelat al barri de Bellvitge i que ja ha vist com avis, pares i ara néts han estudiat i estudien en el mateix centre educatiu.