Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona Reproduir video

Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Entrevista de L'Informatiu - Josep Mª Huguet, delegat a L'H Gremi Hotels de Barcelona

 • Video:

  L'Informatiu 04-06-2020

 • Video: 03-05-2020

  03-05-2020

  Aula L'H 3 de juny - Entrevista Jaume Graells i novetats FP

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  Entrevista de L'Informatiu - Pepe Castro, tinent alcalde Convivència i Seguretat

 • Video: 03-06-2020

  03-06-2020

  L'Informatiu - 03-06-2020

 • Video: 02-06-2020

  02-06-2020

  Veïns - Canvi climàtic i medi ambient amb José Luis Casanova

  I Manuel Domínguez parla de la pèrdua dels terrenys de La Marina

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 05. 06. 2019

Nova concentració en contra de les retallades a l'Hospital de Bellvitge

A càrrec de la plataforma "Rebel·lió Bellvitge"

La plataforma "Rebel•lió Bellvitge" ha tornat a concentrar-se davant de l'Hospital de Bellvitge per protestar per la deficient qualitat assistencial que creuen presta el centre hospitalari a causa de les retallades i la manca de recursos. Segons el sindicat CGT, les llistes d'espera d'intervencions quirúrgiques superen l'any que, com a màxim, fixa la Generalitat.

Retallades i pocs recursos que donen com a resultat unes llistes d'espera que, en alguns casos, superen el termini d'un any que, com a màxim, fixa la Generalitat. Hi ha casos com el de l'Antonio que porta gairebé un any tot esperant que l'operin de la pròstata. Avui ha anat a Bellvitge disposat a tot.

Des de l'hospital s'ha informat que aquest pacient ha estat atès per la Unitat d'Atenció a la Ciutadania i en una setmana se li donarà una resposta. El sindicat CGT, però, ha dit que les llistes d'espera no són clares i poden començar quan l'especialista diagnostica o quan l'anestesista ha visitat el malalt. Tot plegat maquilla les estadístiques.

Les urgències saturades cíclicament també són motiu de queixa del sindicat CGT i, sense anar més lluny, el passat mes de maig s'han donat moments de pacients als passadissos mentre que hi ha plantes tancades.

La CGT ha parlat de les baixes laborals de les treballadores embarassades que es dóna als set mesos de la gestació i que suposa un risc per a la mare i la criatura. Una altra queixa és l'aïllament al domicili del personal que està en contacte amb malalts que tenen infeccions greus i que no es consideren baixes laborals.