Viu l'estiu 2019 a Televisió L'Hospitalet Reproduir video

31-07-2019 Viu l'estiu 2019 a Televisió L'Hospitalet

 

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  El Banc de Sang demana que tothom que ho pugui faci una donació

 • Video:

  Batecs 10 maig - "Superar nous reptes després de perdre la vista"

  Amb el periodista Javier Durán

 • Video:

  Aula L'H 8 de maig - Estudiants de doctorat a l'Idibell

 • Video:

  L'Hospital de Bellvitge avança en 25 minuts el tractament urgent de l'ictus

 • Video:

  Condemna i rebuig per la mort d'una dona a mans de la seva exparella

 • Video:

  Perímetre Obert : Sandro Solsona, artista resident del TPK

La Plataforma Defensem el Castell de Bellvís critica la inacció municipal en la cura de les restes

El tinent d'alcalde Cristian Alcázar, diu que fa mesos que se n'està fent un pla de conservació

L'Associació de Donants de Sang fa una nova campanya de recollida

La Unitat Mòbil serà el dia 21 a la carretera de Collblanc

Fresh Laundry llença a L'Hospitalet el servei Fresh Box

Consisteix en la instal•lació de mòduls de bugaderia transportables

La productora hospitalenca Fitzcarraldo Films continua acumulant reconeixements

"Trivial", participa al Festival de Tarazona i Moncayo, aquest cap de setmana

La vaga de Renfe obliga a cancel•lar 950 trens

Aturades parcials de 12 a 16 hores i de 20 a 24 hores

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 24. 10. 2018

La cadena EasyHotel obre el seu primer hotel d'Espanya a L'H

La ciutat compta amb 18 establiments hotelers

El grup britànic EasyHotel ha obert al Districte Econòmic Granvia L’H el seu primer establiment a l’estat espanyol. L’hotel es troba a la Granvia entre els carrers Moren i Bacardí i tindrà 204 habitacions a preus ajustats. Amb aquest ja són 18 els hotels que hi ha a la ciutat i les les previsions apunten a que fins l’any 2022 es construiran 9 hotels més.

Per reduir costos i oferir preus més baixos, EasyHotel utilitza un sistema que consisteix en oferir habitacions bàsiques d'hotel d'una estrella, a la que després es poden sumar, tot pagant, complements com el wifi, l'ús de televisió o la neteja de l'habitació durant l'estança. La idea és, diuen des de la direcció, que els clients passin el major temps possible fora de l'hotel visitant la ciutat.

El country manager Easy Hotel España, Jorge Rodríguez, afirma que “es paga només pel que es necessita. Les habitacions són còmodes i netes”. L’hotel aprofitarà sens dubte la proximitat a la Fira, a l'aeroport i a Barcelona. Ofereix habitacions individuals, dobles i familiars a partir de 20 euros el dia, un preu que, afirmen des de l'hotel, variarà en funció de la demanda i l'època.

Àmplia oferta hotelera

La ciutat compta hores d’ara amb 18 hotel que ofereixen un total de 2.000 habitacions. L’alcaldessa, Núria Marín, ha visitat l’hotel i ha recordat que aquest entorn no sempre ha estat així: “Fa uns anys aquest espai estava ocupat per usos residuals i gràcies al treball i la col•laboració de tothom l’hem convertit en un espai de màxima centralitat, amb un alt atractiu per a les empreses i generador de llocs de treball i nous recursos per a l’Administració”.

Marín ha explicat que “tenim el planejament aprovat i els terrenys per acollir noves promocions. Estimem que el 2020 podem tenir 9 equipaments hotelers més a L’Hospitalet”.

De l’hostal de Santa Eulàlia, fins avui

Molts hospitalencs encara recorden l’hostal Santa Eulàlia, que entre els anys cinquanta i setanta del segle passat va ser l’única oferta d’allotjament a la ciutat.

El Pla d’hotels dissenyat des de l’Ajuntament l’any 2001 preveia la construcció d’una desena d’establiments amb més de dues mil habitacions. Després s’ha anat ampliant. El primer hotel va ser el Capital, que va obrir les seves portes el març de 2001 i que més tard es va incorporar a la cadena AC Som.

Després arribarien obres d’arquitectes emblemàtiques, com l’Hesperia Tower, inaugurat l’any 2006, amb la seva cúpula, de la mà de Richard Rogers.

La Fira a l’Hospitalet també era una atracció per al sector hoteler. El Prestige Congress va obrir al costat del recinte firal a mitjans de 2004. I el Santos Porta Fira, dissenyat per l’arquitecte japonès Toyo Ito, obria al públic a principi de 2010.

I a finals de 2012, l’hotel Renaissance ensenyava el seu espectacular interior i la seva façana en forma de jardí vertical, dissenyada per un altre arquitecte de renom, el francès Jean Nouvel.

Són alguns exemples dels 18 hotels que s’han obert en els últims anys a l’Hospitalet i que fan que la ciutat es trobi entre les deu primeres destinacions turístiques de Catalunya per nombre de pernoctacions. L’any passat, es van comptabilitzar 740.000 , de les quals 2 de cada 3 procedien de l’estranger.