Entrevista de L'Informatiu - Eduardo Muñiz, investigador Banc de Sang Reproduir video

27/10/2020 Entrevista de L'Informatiu - Eduardo Muñiz, investigador Banc de Sang

Destaquem Tots els vídeos

  • Video: 27-10-2020

    27-10-2020

    Veïns - Vivències als Relat-HOS de l'Hospital de Bellvitge i l'escultor Germán Consetti

    I els cinemes de barri amb Manuel Domínguez

  • Video: 27/10/2020

    27/10/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Eduardo Muñiz, investigador Banc de Sang

  • Video: 27-10-2020

    27-10-2020

    L'Informatiu - 27-10-2020

  • Video: 26/10/2020

    26/10/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Rosa Fiol, directora general AEBALL

  • Video: 26-10-2020

    26-10-2020

    L'Informatiu - 26-10-2020

  • Video: 23/10/2020

    23/10/2020

    Entrevista de L'Informatiu - Susana Jiménez, cap unitat Joc Patològic HUB

L'Ajuntament alerta d'una picaresca de cobrar per obtenir cita prèvia a les oficines municipals

Per fer gestions d'atenció presencial que en cap cas tenen un cost econòmic

Eduardo Muñiz :"El grup sanguini podria ser determinant en el risc d'infecció de Covid"

Parlem amb un dels investigadors de l'estudi que relaciona Covid i grup sanguini

L'esport amateur de la ciutat demana poder tancar a les 22h

El toc de queda de la Generalitat obliga els equipaments esportius a plegar a les 21h

  • La Primavera de Tapes arriba tot just coincidint amb les Festes de la ciutat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 17. 04. 2018

La Primavera de Tapes arriba tot just coincidint amb les Festes de la ciutat

Hi participen 42 establiments de L'Hospitalet, del 19 al 23 d'abril

La ruta gastronòmica de Tapes arriba puntual a la seva cita tot coincidint amb les Festes de Primavera, del 19 al 23 d'abril. Es vol mostrar la gran varietat i la qualitat del producte que s'ofereix. Enguany hi participen 42 establiments de tota la ciutat que prepararan tapes aptes per a vegetarians, vegans i celíacs.

Un tret gastronòmic que identifica a la ciutat. Les Rutes gastronòmiques són un referent a L'Hospitalet perquè en qualsevol de les edicions anteriors han estat un èxit de públic amb milers de ciutadans que han gaudit d'una àmplia varietat de tapes.

Tot coincidint amb les Festes de Primavera de la ciutat, serà el moment de la Primavera de Tapes que torna puntual a la seva cita. La degustació que ofereixen els restauradors consisteix en una tapa creada pera l'ocasió, acompanyada d'una beguda, per 2,5 euros. Són tapes elaborades d'una manera especial per aquesta ruta en el sí de les Festes.

Aquest any hi participen 42 establiments repartits per tota la ciutat, però en especial, situats allà on es desenvolupen la major part de les activitats de les Festes de Primavera. També hi participen el guanyadors de les rutes de barris de l'any 2017 en una festa d'èxit ja que l'any passat es van servir més de 33.000 tapes.

Hi ha una novetat important en els elaboracions d'aquest any ja que els productes seran aptes per a vegetarians, persones veganes i celíacs. Un altra tret destacat és la Nit de Tapes del Mercat del Centre, dissabte, de 20 a 24 hores, on els paradistes del mercat oferiran les seves pròpies tapes en una acció de donar a conèixer la qualitat dels seus productes frescos.

A al Primavera de Tapes hi participen restauradors i ciutadans. Els cellers, bars, restaurants i hotels participants opten a diferents guardons atorgats per un jurat format per professionals del Centre de Formació d'Hostaleria, del Gremi d'Hostaelria i Alimentació i experts divulgadors de la gastronomia.

Hi ha premis a la Tapa més saborosa, a la Tapa més creativa i a la Tapa de més qualitat gastronòmica. També hi ha la Tapa més popular on només caldrà dipositar el vot en l'urna que hi haurà a cada establiment.

Aquest any, cal destacar la participació de quatre dels hotels més importants de la ciutat com ara el Medanis, el Plaza Europa, el Collection Barcelona Tower i el Porta Fira. Participaran aportant la cuina dels seus restaurants i els premis com ara sopars i nits d'hotel amb esmorzar. Per la seva banda, el Centre de Formació d'Hostaleria donarà el premi d'un dinar degustació per a dues persones.

Les properes rutes de tapes seran a partir del mes de maig amb l'inici de les festes dels diferents barris, en primer lloc, Sant Josep i seguiran Santa Eulàlia, Can Serra, Pubilla Casas i la Florida. Ja en el mes de novembre, arribarà la ruta gastronòmica de "A la tardor, platillos".