La Plataforma d'Afectats per Idental presenta una querella criminal als jutjats Reproduir video

01-08-2018 La Plataforma d'Afectats per Idental presenta una querella criminal als jutjats

Notícia de L'Hdigital

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 07-08-2018

  07-08-2018

  Perímetre Obert : Sandro Solsona, artista resident del TPK

 • Video: 02-08-2018

  02-08-2018

  Clip Aula L'H - A mi m'agrada Joan XIII. Javi i David ens recomanen un esport i música

 • Video: 01-08-2018

  01-08-2018

  La Plataforma d'Afectats per Idental presenta una querella criminal als jutjats

  Notícia de L'Hdigital

 • Video: 20/07/2018

  20/07/2018

  Apareixen pintades qualificant de "nazis" veïns que donen suport al procés sobiranista

 • Video: 19-07-2018

  19-07-2018

  Secció de llibres- Biblioteca Santa Eulàlia

 • Video: 19-08-2018

  19-08-2018

  Veïns de Collblanc-la Torrassa demanen que es doni a conèixer el Castell de Bellvís al barri

Mor un jove de 27 anys en l'incendi d'un habitatge a la Torrassa

Els veïns del bloc han hagut de passar la nit fora de casa i alguns han estat reallotjats pels serveis socials

Darrers dies de l'exposició del Premi de Pintura internacional Guasch Coranty

És present a la Tecla Sala amb 46 obres procedents de 10 països

La Florida de Juan Martínez torna a la feina

L'equip prepara el primer partit de lliga contra l'Almeda

Ja fa dos mesos del tancament d'immigrants a la Casa de la Reconciliació

S'han pogut empadronar de manera provisional mitjançant una instància

Els equipaments culturals i esportius de L'H oberts per vacances

A l'abast dels ciutadans que s'hi queden

"La Bèstia", un projecte de Fitzcarraldo Films, anirà al Festival de Cinema de Toronto

L'obra de la productora hospitalenca serà present al laboratori de joves creadors

 • L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils
 • L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 02. 2018

L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils

A partir d'aquesta setmana, s'inicia el programa d'activitats #LHMobileTech

L’Ajuntament i el GSMA impulsen a partir del pròxim dijous i fins el 23 de febrer un ampli programa d'activitats sota el títol #LHMobileTech per escalfar motors de cara a la imminent celebració del Mobile World Congress 2018, el principal esdeveniment firal de l'any. 

Amb aquest programa divulgatiu es persegueix difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com promocionar la seva aplicació en diferents àmbits, des d’accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.

En aquest sentit, del 15 al 23 de febrer s’organitza la quarta edició del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, que combina xerrades, ponències, tallers, demostracions i presentacions d’start-ups, adreçades a diferents col.lectius de la ciutat.

Bioenginyeria i biomedicina
El 15 de febrer, l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la primera proposta, una jornada de ponències sobre bioenginyeria i biomedicina, amb experts de primer nivell. Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Wallapop, les claus de l'èxit
El dijous 22 de febrer, a l’auditori de Planeta Formació i Universitats, Agustín Gómez, cofundador i CEO de Wallapop, pronunciarà la conferència “Descobreix les claus de l’èxit de Wallapop”, en la qual explica el projecte d’aquesta aplicació d’èxit a estudiants de diversos instituts de la ciutat i del mateix centre de formació del Grup Planeta.

L'esport i les tecnologies
Enguany per primer cop es dedica una jornada al món de l’esport. Així el divendres 23 de febrer, al Centre Cultural Tecla Sala, es podrà assistir a les ponències de Xavier Balius, cap de Ciències, Medicina i Tecnologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat; Àlex Rivera, gerent del clúster INDESCAT, i Francesc Cos, responsable de l’Àrea de Coneixement de Rendiment Esportiu del Barça Innovation Hub. La jornada es completa amb la presentació de quatre start-ups de l’àmbit tecnològic i esportiu.

Oportunitats d'ocupació amb les comunicacions mòbils
El mateix dijous 22 de febrer, al matí, a Gornal Activa de L’Hospitalet, dins del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, s’organitzarà el taller “Col•lecciones contactes o aconsegueixes oportunitats d’ocupació”, a càrrec de Miguel Abrajam, de MasQueLearning, adreçada a persones en situació d’atur.

TIC i sensibilitat social i ecològica
I finalment, el dimecres 21 de febrer —en el marc de la col•laboració entre el Pla estratègic metropolità de Barcelona (PEMB) i Mobile Week Barcelona— el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, Torre Barrina, acollirà la jornada “Emprendre en la ciutat del segle XXI”, que tindrà com a convidat Boyd Cohen, autor del llibre Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99%. Aquest llibre presenta un nou paradigma per a l’emprenedoria, ja que conjuga un ús intensiu de les tecnologies de la comunicació amb una creixent sensibilitat social i ecològica.

Youth Mobile Festival, a La Farga
Dins del marc de #LH Mobile Tech, l’equipament de La Farga de L’Hospitalet acollirà per primer any el YoMo (Youth Mobile Festival), un esdeveniment del Mobile World Congress, que del 27 de febrer al 2 de març vol inspirar milers de joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques), en un món cada vegada més mòbil.

YoMo rebrà prop de 15.000 estudiants i educadors de Catalunya i Espanya en una enorme exposició de ciència i tecnologia en les instal•lacions de La Farga. Amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i activitats pràctiques per a tots els joves, així com tallers per als educadors i conferències.

Wome4Tech a L’Hospitalet
A més, el programa GSMA Wome4Tech a L’Hospitalet, adreçat a dones i homes que treballen en el sector tecnològic, així com a emprenedores i emprenedors d’aquest àmbit o relacionats amb l’ús de la tecnologia, comptarà amb dues activitats: el 26 de febrer es realitzarà un taller interactiu sobre Social Selling, i una sessió de networking; i la segona activitat, se celebrarà el 28 de febrer, i consistirà en un fòrum de discussió sobre la igualtat de gènere al sector tecnològic moderat per la periodista Gina Tost i sessió de networking a posteriori. Ambdues activitats se celebraran al village de L’H Experience que se situarà a la plaça d’Europa de L’Hospitalet durant els dies de celebració de l’MWC 2018.