Entrevista de L'Informatiu - Marisa Pozo Reproduir video

15-01-2019 Entrevista de L'Informatiu - Marisa Pozo

Pres. Assoc. Comerciants de Pubilla-Can Serra

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 16-01-2019

  16-01-2019

  Aula L'H 16 gener - El Centre de Normalització Lingüística de L'H

 • Video: 15-01-2019

  15-01-2019

  Veïns - Parlem dels barris de barraques de L'H

  I Nou Quitxalles i Foto-Viva i el seu retrat de Sanfeliu

 • Video: 15-01-2019

  15-01-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Marisa Pozo

  Pres. Assoc. Comerciants de Pubilla-Can Serra

 • Video: 14/01/2019

  14/01/2019

  El cas de pederàstia dels Maristes, a debat al Barradas

  Noticia de L'Informatiu

 • Video: 11-01-2019

  11-01-2019

  Batecs 11 gen - Aleix Cunillera, creador de la Petjada Verda

  Un petit gest pel medi ambient

 • Video: 10-01-2019

  10-01-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Ana González

  Portaveu d'ICV-EUiA-Pirates

L'Escola d'Adults de Bellvitge i el Gornal s'han unificat oferint nous ensenyaments

Per donar resposta a la demanda formativa d'ambdós barris

Detinguts dos homes per tràfic de drogues en un local de la ronda de la Via

S'elaboraven, distribuïen i venien haixix i marihuana

Tall de trànsit al carrer Barcelona

Fins a les 19h d'aquesta tarda

El Bellsport es reforça de cara a la segona volta

S'incorporen tres nous jugadors de molta qualitat

Cs denúncia a l'Oficina Antifrau l'adjudicació del servei del 010 per part de l'Ajuntament

El govern municipal explica que es va acollir a un acord amb el servei de Barcelona pels seus bons resultats

 • L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils
 • L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 02. 2018

L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils

A partir d'aquesta setmana, s'inicia el programa d'activitats #LHMobileTech

L’Ajuntament i el GSMA impulsen a partir del pròxim dijous i fins el 23 de febrer un ampli programa d'activitats sota el títol #LHMobileTech per escalfar motors de cara a la imminent celebració del Mobile World Congress 2018, el principal esdeveniment firal de l'any. 

Amb aquest programa divulgatiu es persegueix difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com promocionar la seva aplicació en diferents àmbits, des d’accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.

En aquest sentit, del 15 al 23 de febrer s’organitza la quarta edició del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, que combina xerrades, ponències, tallers, demostracions i presentacions d’start-ups, adreçades a diferents col.lectius de la ciutat.

Bioenginyeria i biomedicina
El 15 de febrer, l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la primera proposta, una jornada de ponències sobre bioenginyeria i biomedicina, amb experts de primer nivell. Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Wallapop, les claus de l'èxit
El dijous 22 de febrer, a l’auditori de Planeta Formació i Universitats, Agustín Gómez, cofundador i CEO de Wallapop, pronunciarà la conferència “Descobreix les claus de l’èxit de Wallapop”, en la qual explica el projecte d’aquesta aplicació d’èxit a estudiants de diversos instituts de la ciutat i del mateix centre de formació del Grup Planeta.

L'esport i les tecnologies
Enguany per primer cop es dedica una jornada al món de l’esport. Així el divendres 23 de febrer, al Centre Cultural Tecla Sala, es podrà assistir a les ponències de Xavier Balius, cap de Ciències, Medicina i Tecnologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat; Àlex Rivera, gerent del clúster INDESCAT, i Francesc Cos, responsable de l’Àrea de Coneixement de Rendiment Esportiu del Barça Innovation Hub. La jornada es completa amb la presentació de quatre start-ups de l’àmbit tecnològic i esportiu.

Oportunitats d'ocupació amb les comunicacions mòbils
El mateix dijous 22 de febrer, al matí, a Gornal Activa de L’Hospitalet, dins del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, s’organitzarà el taller “Col•lecciones contactes o aconsegueixes oportunitats d’ocupació”, a càrrec de Miguel Abrajam, de MasQueLearning, adreçada a persones en situació d’atur.

TIC i sensibilitat social i ecològica
I finalment, el dimecres 21 de febrer —en el marc de la col•laboració entre el Pla estratègic metropolità de Barcelona (PEMB) i Mobile Week Barcelona— el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, Torre Barrina, acollirà la jornada “Emprendre en la ciutat del segle XXI”, que tindrà com a convidat Boyd Cohen, autor del llibre Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99%. Aquest llibre presenta un nou paradigma per a l’emprenedoria, ja que conjuga un ús intensiu de les tecnologies de la comunicació amb una creixent sensibilitat social i ecològica.

Youth Mobile Festival, a La Farga
Dins del marc de #LH Mobile Tech, l’equipament de La Farga de L’Hospitalet acollirà per primer any el YoMo (Youth Mobile Festival), un esdeveniment del Mobile World Congress, que del 27 de febrer al 2 de març vol inspirar milers de joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques), en un món cada vegada més mòbil.

YoMo rebrà prop de 15.000 estudiants i educadors de Catalunya i Espanya en una enorme exposició de ciència i tecnologia en les instal•lacions de La Farga. Amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i activitats pràctiques per a tots els joves, així com tallers per als educadors i conferències.

Wome4Tech a L’Hospitalet
A més, el programa GSMA Wome4Tech a L’Hospitalet, adreçat a dones i homes que treballen en el sector tecnològic, així com a emprenedores i emprenedors d’aquest àmbit o relacionats amb l’ús de la tecnologia, comptarà amb dues activitats: el 26 de febrer es realitzarà un taller interactiu sobre Social Selling, i una sessió de networking; i la segona activitat, se celebrarà el 28 de febrer, i consistirà en un fòrum de discussió sobre la igualtat de gènere al sector tecnològic moderat per la periodista Gina Tost i sessió de networking a posteriori. Ambdues activitats se celebraran al village de L’H Experience que se situarà a la plaça d’Europa de L’Hospitalet durant els dies de celebració de l’MWC 2018.