Entrevista a Marc Folch, portaveu de l'entitat ecologista La Saboga Reproduir video

18/010/2018 Entrevista a Marc Folch, portaveu de l'entitat ecologista La Saboga

Noticia de L'Informatiu

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 18/010/2018

  18/010/2018

  Entrevista a Marc Folch, portaveu de l'entitat ecologista La Saboga

  Noticia de L'Informatiu

 • Video: 17-10-2018

  17-10-2018

  Aula L'H 17 oct - L'Observatori de la Infància de L'H i l'estudi sobre els infants de 0 a 3

  I també, jornada de rugbi inclusiu

 • Video: 16-10-2018

  16-10-2018

  Veïns - Setmana de la Solidaritat, Homenatge a M. Aurèlia Capmany i Sumem

  El programa d'entitats i associacions de L'H

 • Video: 10-10-2018

  10-10-2018

  Aula L'H 10 oct - El nou institut escola Gornal

  I també, les activitats per a infants de 0 a 3 anys a les biblioteques i l'Hinterrogatori amb Jaume Graells

 • Video: 09-10-2018

  09-10-2018

  Veïns - Festes del Pilar a L'H, Ass. Alto al Mobbing i nou Casal Ermita a Bellvitge

  El programa d'entitats i associacions de L'H

 • Video: 05/10/2018

  05/10/2018

  Sumem presenta el seu calendari solidari

  Noticia de L'Informatiu

L'Oficina Municipal de l'Habitatge incorpora tràmits amb cita prèvia

Per millorar el servei i reduir els temps d'espera

Un mes del Mobike a L'H

Hem sortit al carrer per copsar-ne les opinions

L'Hospitalet vol acollir ara!

5a Setmana de la Solidaritat, del 20 al 29 d'octubre

Tot apunt per començar a rodar els curts del Festival MetropoL'His

L'aparició de L'H, entre les premisses que ja s'han fet públiques

Es presenta el mapa de les Cooperatives de L'H

Generen més de 1.000 llocs de treball a la ciutat

 • L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils
 • L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 13. 02. 2018

L'H es revoluciona amb les tecnologies mòbils

A partir d'aquesta setmana, s'inicia el programa d'activitats #LHMobileTech

L’Ajuntament i el GSMA impulsen a partir del pròxim dijous i fins el 23 de febrer un ampli programa d'activitats sota el títol #LHMobileTech per escalfar motors de cara a la imminent celebració del Mobile World Congress 2018, el principal esdeveniment firal de l'any. 

Amb aquest programa divulgatiu es persegueix difondre les novetats, els treballs i les recerques del món del mòbil i de la tecnologia en general a diferents col•lectius i sectors de la ciutat, així com promocionar la seva aplicació en diferents àmbits, des d’accions quotidianes, empresarials, esportives, d’investigació o millores per a la salut, entre d’altres.

En aquest sentit, del 15 al 23 de febrer s’organitza la quarta edició del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, que combina xerrades, ponències, tallers, demostracions i presentacions d’start-ups, adreçades a diferents col.lectius de la ciutat.

Bioenginyeria i biomedicina
El 15 de febrer, l’Hospital Universitari de Bellvitge acollirà la primera proposta, una jornada de ponències sobre bioenginyeria i biomedicina, amb experts de primer nivell. Aquesta activitat compta amb la col•laboració de l’Hospital Universitari de Bellvitge i de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL).

Wallapop, les claus de l'èxit
El dijous 22 de febrer, a l’auditori de Planeta Formació i Universitats, Agustín Gómez, cofundador i CEO de Wallapop, pronunciarà la conferència “Descobreix les claus de l’èxit de Wallapop”, en la qual explica el projecte d’aquesta aplicació d’èxit a estudiants de diversos instituts de la ciutat i del mateix centre de formació del Grup Planeta.

L'esport i les tecnologies
Enguany per primer cop es dedica una jornada al món de l’esport. Així el divendres 23 de febrer, al Centre Cultural Tecla Sala, es podrà assistir a les ponències de Xavier Balius, cap de Ciències, Medicina i Tecnologia del Centre d’Alt Rendiment de Sant Cugat; Àlex Rivera, gerent del clúster INDESCAT, i Francesc Cos, responsable de l’Àrea de Coneixement de Rendiment Esportiu del Barça Innovation Hub. La jornada es completa amb la presentació de quatre start-ups de l’àmbit tecnològic i esportiu.

Oportunitats d'ocupació amb les comunicacions mòbils
El mateix dijous 22 de febrer, al matí, a Gornal Activa de L’Hospitalet, dins del programa “La revolució de les comunicacions mòbils”, s’organitzarà el taller “Col•lecciones contactes o aconsegueixes oportunitats d’ocupació”, a càrrec de Miguel Abrajam, de MasQueLearning, adreçada a persones en situació d’atur.

TIC i sensibilitat social i ecològica
I finalment, el dimecres 21 de febrer —en el marc de la col•laboració entre el Pla estratègic metropolità de Barcelona (PEMB) i Mobile Week Barcelona— el Centre Municipal de Creació Multimèdia de L’Hospitalet, Torre Barrina, acollirà la jornada “Emprendre en la ciutat del segle XXI”, que tindrà com a convidat Boyd Cohen, autor del llibre Post-Capitalist Entrepreneurship: Startups for the 99%. Aquest llibre presenta un nou paradigma per a l’emprenedoria, ja que conjuga un ús intensiu de les tecnologies de la comunicació amb una creixent sensibilitat social i ecològica.

Youth Mobile Festival, a La Farga
Dins del marc de #LH Mobile Tech, l’equipament de La Farga de L’Hospitalet acollirà per primer any el YoMo (Youth Mobile Festival), un esdeveniment del Mobile World Congress, que del 27 de febrer al 2 de març vol inspirar milers de joves i ajudar-los a conèixer millor les carreres professionals dels sectors STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, art i matemàtiques), en un món cada vegada més mòbil.

YoMo rebrà prop de 15.000 estudiants i educadors de Catalunya i Espanya en una enorme exposició de ciència i tecnologia en les instal•lacions de La Farga. Amb espectacles de teatre en viu, tallers interactius i activitats pràctiques per a tots els joves, així com tallers per als educadors i conferències.

Wome4Tech a L’Hospitalet
A més, el programa GSMA Wome4Tech a L’Hospitalet, adreçat a dones i homes que treballen en el sector tecnològic, així com a emprenedores i emprenedors d’aquest àmbit o relacionats amb l’ús de la tecnologia, comptarà amb dues activitats: el 26 de febrer es realitzarà un taller interactiu sobre Social Selling, i una sessió de networking; i la segona activitat, se celebrarà el 28 de febrer, i consistirà en un fòrum de discussió sobre la igualtat de gènere al sector tecnològic moderat per la periodista Gina Tost i sessió de networking a posteriori. Ambdues activitats se celebraran al village de L’H Experience que se situarà a la plaça d’Europa de L’Hospitalet durant els dies de celebració de l’MWC 2018.