L'H organitza activitats al voltant de la tecnologia i la gastronomia en el sí del MWC Reproduir video

23-02-2018 L'H organitza activitats al voltant de la tecnologia i la gastronomia en el sí del MWC

Notícia de L'Informatiu

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 21-02-2018

  21-02-2018

  Aula L'H 21 de febrer - Els programes Tàndem de Plàudite Teatre amb quatre escoles de la ciutat

  I també, reportatge de l'escola de màgia de L'Hospitalet

 • Video: 21-02-2018

  21-02-2018

  Clip Aula L'H 21 de febrer - A mi m'agrada. L'Oliver i l'Emma (Joan XXIII) es recomanen llibres

 • Video: 21-02-2018

  21-02-2018

  Clip Aula L'H 21 de febrer - A fons. Escola de màgia de L'Hospitalet.

  Tallers per a infants al Centre Cultural de Sant Josep

 • Video: 20-02-2018

  20-02-2018

  Història d'un L'Hospitalet dividit per les vies

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 19-02-2018

  19-02-2018

  XXXV edició Festival Antonio Mairena

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 14-02-2018

  14-02-2018

  Aula L'H 14 febrer - El tinent d'alcalde d'Educació, Jaume Graells, parla de les novetats per al pròxims curs 2018-2019

  I també Tàndem amb l'institut Bisbe Berenguer

Recuperar les bones sensacions

L'Hospi visita diumenge el camp del Castelldefels

Els actes centrals del Dia d'Andalusia arriben a La Farga

Dissabte i diumenge, art andalús a dojo

La Quinzena metropolitana omple la ciutat de dansa

De l'1 al 18 de març, cita amb les arts en moviment

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 06. 2017

Es lliuren els premis del Concurs de Joves Emprenedors

S'han presentat una seixantena de projectes

Un total de 176 alumnes de cicles de grau superior de vuit centres educatius han pres part en l'edició d'enguany del Concurs de Joves Emprenedors, que ha rebut 63 treballs. L'Institut Provençana s'ha endut dos dels quatre premis, inclòs el de millor projecte empresarial, mentre que els altres dos premis han estat per a l'Institut Llobregat i el Centre d'Estudis Joan XXIII.

Una línia de calçats per a homes i dones amb el taló desmuntable i intercanviable anonemada 'Cinderella', ha estat escollit com a millor projecte empresarial tant per la seva funcionalitat com per la qualitat del disseny. El projecte l'han ideat per un grup d'alumnes de l'institut Provençana.

Aquest mateix centre educatiu ha assolit el premi a millor projecte empresarial de millora de la qualitat de vida, gràcies a unes bosses elèctriques, 'Electricbag', que permeten escalfar el menjar mitjançant qualsevol aparell que compti amb connexió USB. L'Andrea, la Katya i la Maryory han explicat que "si volem estudiar i treballar no haurem d'anar cada dia a dinar a casa i segurament no haurem de gastar tants diners, ja que podrem escalfar el menjar a qualsevol lloc".

L'institut Llobregat s'ha alçat amb el premi a millor projecte empresarial tecnològic amb el projecte 'Extrusora' 3D', un enginy dissenyat per produir filaments especials per a impressores 3D.

I el Centre d'Estudis Joan XXIII ha estat guardonat amb el premi a la millor idea innovadora de producte o servei. La proposta de l'Alba, el Sergio i l'Alejandro es diu 'Eternal Garden' i es basa en fer servir les cendres dels difunts per abonar un jardí, de tal manera "que les cendres seran el primer aliment de la llavor que plantem i aquella persona serà com si tornés a néixer en aquella planta".

El Concurs de Joves Emprenedors és una iniciativa que promou la regidoria de Turisme i Desenvolupament Econòmic, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i d'altres organismes i institucions, com les entitats empresarials AEBALL i SECOT, la UPC i la Cambra de Comerç.

L'objectiu és fomentar l'esperit emprenedor i empresarial dels joves estudiants de cicles professionals superiors de la ciutat. Arran d'això, Roberto Dalmases, membre de SECOT, Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica, ha indicat que "alguns d'aquests joves tenen una capacitat d'innovació prou gran".

De la seva banda, la regidora de Turisme i Desenvolupament Econòmic, Rocío Ramírez, ha posat l'èmfasi en el fet que la emprenedoria "implica treballar en xarxa i en col•laboració amb els altres, sobretot si es tracta de millorar la qualitat de vida de la ciutat".