Entrevista - José María García Calvillo - Concurs de Còmic Jordi Macabich Reproduir video

25-06-2019 Entrevista - José María García Calvillo - Concurs de Còmic Jordi Macabich

 

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 25-06-2019

  25-06-2019

  Veïns - Acollida de nens sahrauís amb L'H amb el Sàhara i Cultura Tretze

  I la Festa Major del Gornal

 • Video: 25-06-2019

  25-06-2019

  Entrevista - José María García Calvillo - Concurs de Còmic Jordi Macabich

 • Video: 19-06-2019

  19-06-2019

  Aula L'H 19 de juny - Saïd Ramos, estudiant i ballarí - Programa especial des de l'escola Frederic Mistral

 • Video: 19-06-2019

  19-06-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Núria Marín, reelegida alcaldessa de L'H pel període 2019-2023

 • Video: 18-06-2019

  18-06-2019

  Veïns - La Fundació Santa Eulàlia i la Comissió de Festes de Sanfeliu

  I també la Festa Major de Granvia Sud

 • Video: 18-06-2019

  18-06-2019

  Entrevista - Dolores Ruiz, presidenta Creu Roja L'H. Dia Mundial del Refugiat

Amics de la Gent Gran acompanya, durant l'estiu, als avis que estan sols

També han posat en marxa el programa "Vacances Amigues"

Dani Fernández es retira del futbol

El capità de l'Hospi seguirà lligat al món del futbol

La llibreria Re-read abaixa la persiana

S'acomiada del barri de Collblanc amb una festa amb llibres al carrer

La Font de la plaça Espanyola pateix desperfectes durant la revetlla

Els veïns es queixen dels actes d'incivisme a la zona

 • No Més Blocs promou al·legacions al nou PDU de la Granvia

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia societat 23. 08. 2016

No Més Blocs promou al·legacions al nou PDU de la Granvia

Facilita formularis perquè ciutadans i entitats en puguin presentar

Presentar "al•legacions massives" al nou PDU, que afectarà el 8% del territori i que ha de propiciar el soterrament d'un altre tram de la Granvia i un parc de 12 hectàrees, però que, segons No Més Blocs, reprodueix un model d'economia especulativa i posa en perill l'escosistema del riu Llobregat. Amb aquesta finalitat els integrants d'aquesta assemblea ciutadana han encetat una campanya al seu web.

Sota el lema "Tu també pots al•legar: STOP PDU Granvia", al web de No Més Blocs! són a l'abast fins a 17 models d'al•legació sobre aspectes com la zona agrícola al voltant de la masia de Cal Trabal, la preservació de la biodiversitat del Delta del riu Llobregat i la subestació de FECSA, entre d'altres.

Javier Mulero, integrant de No Més Blocs, ha declarat que "aturar el projecte continua sent una prioritat", motiu pel qual tots els formats d'al·legació inclouen com a primer punt aquesta petició. "Una vegada el projecte estigui aturat, s'hauria d'obrir un procés participatiu per acordar actuacions als diversos sectors de la zona, però ja sense l'impacte del PDU", ha dit Mulero.

Els ciutadans que s'afegeixin a aquesta campanya d'al•legacions es poden descarregar aquests models d'al•legació i, fins i tot, fer-hi les adaptacions que considerin oportunes i afegir-ne de noves.

Després de l'aprovació inicial del nou PDU de la Granvia, el mes de juliol passat, el departament de Territori de la Generalitat ha obert un període d'al•legacions que durarà fins a finals del mes d'octubre.

No Més Blocs confia que la mobilització ciutadana permeti aturar un pla urbanístic que, segons el seu parer, reproduirà el model d'economia "que ja es va posar en pràctica a la plaça Europa" i que incidirà negativament en l'ecosistema del delta del riu Llobregat i no garantirà el manteniment de Cal Trabal com l'últim reducte d'activitat agrícola a la ciutat.

També contiunen criticat que la ni la Generalitat ni l'Ajuntament estiguin afavorint la participació ciutadana efectiva i reiteren l'oferiment al primer tinent d'alcalde, Francesc Belver, perquè participi en una assemblea ciutadana oberta sobre el PDU de la Granvia.

Javier Mulero ha lamentat, però, que en comptes d'acceptar aquest oferiment, Belver hagi anunciat que explicarà el PDU en els consells de districte, àmbits que No Més Blocs considera massa rígids.

Aquestes reivindicacions, i altres com la inclusió de Cal Trabal en el Parc Agrari del Baix Llobregat, figuren en un manifest que No Més Blocs va presentar en una marxa que van dur a terme l'11 de juny passat des de la rambla de la Marina fins a la plaça de l'Ajuntament. Al manifest s'hi han adherit fins ara més de 400 persones i una trentena d'entitats.