Batecs 1 febrer - La boxa i el hip hop amb Isaac Real Reproduir video

01-02-2019 Batecs 1 febrer - La boxa i el hip hop amb Isaac Real "Chaca"

Ex campió europeu en pes mitjà i component de Rosa Rosario

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 14-06-2019

  14-06-2019

  Batecs 14 Juny: "Estudis i xarxes socials" amb el Guillem Viladoms

  Té més de 250.000 seguidors al Tik Tok

 • Video: 07-06-2019

  07-06-2019

  Batecs 7 de Juny - "Els aromes d'un bon cafè" amb el Sergi Egea d'Animal Coffee

 • Video: 31-05-2019

  31-05-2019

  Batecs 31 Maig - "Mi dieta vegana", amb la influencer Marta Martínez

  Receptes saludables amb 135.000 seguidors

Amics de la Gent Gran acompanya, durant l'estiu, als avis que estan sols

També han posat en marxa el programa "Vacances Amigues"

Dani Fernández es retira del futbol

El capità de l'Hospi seguirà lligat al món del futbol

La llibreria Re-read abaixa la persiana

S'acomiada del barri de Collblanc amb una festa amb llibres al carrer

La Font de la plaça Espanyola pateix desperfectes durant la revetlla

Els veïns es queixen dels actes d'incivisme a la zona

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia reportatges 08. 06. 2015

Dani Pérez: "El Depo té la seva identitat més enllà de les modes"

La sala, referent a l'àrea metropolitana, fa 30 anys

El 1985, en plena efervescència de l’escena underground a Barcelona i de la ‘Movida madrilenya’, la inquietud de cinc joves de L’Hospitalet els va portar a fundar del bar musical Depósito Legal, un lloc on fer realitat les propostes musicals que trobaven a faltar a la ciutat. Al carrer Santa Ana 14, han fet les seves primeres passes grups com Love of Lesbian, Mishima o Dorian.

Dani Pérez, gerent de la sala de concerts en viu i bar musical, Depósitol Legal, explica que la sala “va néixer amb unes directrius avantguardistes dels anys 80 molt clares. De fet, el disseny interior es van endur un premi FAD (Foment de les Arts i del Disseny)".

Quant a la seva línia musical, el Depo, explica Pérez, sempre ha treballat amb grups independents tant d’aquí com de fora. Provinent dels Estats Units o de Gran Bretanya, entre altres indrets. "Des del 1985, hem donat suport a grups que van venir a fer un concert i que ara tenen una gran dimensió en l’escena del pop i del rock independent”.

Com a clar exemple, en aquesta sala han ofert els seus primers concerts en directe formacions com Love of Lesbian, Mishima, Dorian, Le Petit Ramon o El chico con la espina en el costado.

La voluntat del Depósito Legal sempre ha estat la de servir de plataforma per a tots aquells grups que volen expressar-se. L’eix vertebrador ha estat apostar per la música tant de formacions com de dj's, i ser la pedrera per a molts d’ells.

Referent per Barcelona

El Depo va néixer molt abans que molts locals de Barcelona. "De fet, s’ha traslladat la nostra manera de fer a molts clubs de la ciutat comtal. De fet, les mítiques sessions “A saco” de la sala Razzmatazz van iniciar-se aquí".

Danie Pérez afirma que és cert que un local a Barcelona té més facilitat per tenir èxit que a L’Hospitalet. Pérez creu, però, que la projecció internacional que té Barcelona, “també ha d’arribar a L’Hospitalet, com s’ha fet amb la Plaça Europa. La clau és saber comunicar que L’Hospitalet té unes particularitats pròpies, que en qüestió d’oferta cultural poden superar fins i tot a les de Barcelona”.

Pel que fa a la clientela d’aquest local, Daniel Pérez explica que “hi ha gent de L’H, clients de tota la vida, que tenen la sala com a referència i també altres que vénen de l’àrea metropolitana, de Sant Boi, Cornellà o del Prat que potser no troben un local d’aquestes característiques on viuen”.

El futur del local passa per “mantenir la identitat del Depo, que està al marge de persones o de modes. S’han d’explorar nous camins i noves influències”.

Per celebrar els 30 anys, se centraran amb la idea de seguir traient la música la carrer de la mà d’una nova edició del Festival Petit Format, als mesos de juny i juliol, als Jardins de Can Sumarro, en col•laboració amb el Teatre Joventut i les biblioteques de la ciutat.