Batecs 1 febrer - La boxa i el hip hop amb Isaac Real Reproduir video

01-02-2019 Batecs 1 febrer - La boxa i el hip hop amb Isaac Real "Chaca"

Ex campió europeu en pes mitjà i component de Rosa Rosario

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 14-06-2019

  14-06-2019

  Batecs 14 Juny: "Estudis i xarxes socials" amb el Guillem Viladoms

  Té més de 250.000 seguidors al Tik Tok

 • Video: 07-06-2019

  07-06-2019

  Batecs 7 de Juny - "Els aromes d'un bon cafè" amb el Sergi Egea d'Animal Coffee

 • Video: 31-05-2019

  31-05-2019

  Batecs 31 Maig - "Mi dieta vegana", amb la influencer Marta Martínez

  Receptes saludables amb 135.000 seguidors

El Ple municipal debatrà el projecte d'ampliació de Fira Granvia

L'equip de govern una mofificació del Pla General Metropolità

L'Hospi dipositarà dilluns l'aval per ser present a la 2a B

Considera que la xifra a abonar correspon al deute només del Reus "B"

L'exposició 'Parèntesi?' compara L'H de la Guerra Civil amb la del primer franquisme

Produïda pel Museu de L'Hospitalet i el Centre d'Estudis

María Vicente lidera l'heptatló a l'Europeu sots-20

Sara Gallego debuta divendres als 400 metres tanques

 • El programa Zoom In desvetllarà l'existència d'una xarxa de nazis a L'H l'any 1947

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia reportatges 01. 12. 2016

El programa Zoom In desvetllarà l'existència d'una xarxa de nazis a L'H l'any 1947

Aquest divendres, el programa de TV L'H entrevistarà Rosa Sala Rose

El programa Zoom In de Televisió L’H entrevistarà aquest divendres la filòloga i escriptora Rosa Sala Rose per parlar sobre les xarxes d’evasió pels Pirineus durant la II Guerra Mundial, i situarà L’Hospitalet en aquests circuits. A més, desvetllarà uns documents inèdits procedents dels arxius dels Estats Units que provarien la presència de nazis a L’Hospitalet l’any 1947.

Aquesta segona edició del programa ZOOM IN, que s’emetrà aquest divendres 2 de desembre a les 21.30h, aprofita la presència de l'exposició Fugint de l'Holocaust, que s'exposa fins al proper 18 de desembre a l’edifici l’Harmonia del Museu de L’Hospitalet, per parlar de les xarxes d’evasió que travessant els Pirineus van salvar la vida -i també van conduir a la mort- a alguns milers de jueus durant la Segona Guerra Mundial.

El programa comptarà amb la presència de la filòloga, investigadora, germanista i escriptora Rosa Sala Rose, ha estat produït per Carles Pulido i serà editat i presentat pel periodista Enric Gil.

Aquests circuits clandestins sovint es dirigien cap a Barcelona, i l’Hospitalet també en va tenir la seva intervenció. Una investigació de Rosa Sala va posar de manifest l’existència d’una d’aquestes xarxes comandada per un hospitalenc, Antoni Puigdellívol, un fosc personatge amb una interessant història al darrere.

Exclusiva

Però a més, Televisió de L’Hospitalet ha trobat als Estats Units un document desclassificat de la CIA que provaria la presència de nazis a la ciutat després de la II Guerra Mundial en una inquietant xarxa que es preparava per a una suposada guerra bacteriològica.

El programa també aportarà el testimoni d’altres especialistes, com Josep Calvet, comissari de l’exposició Fugint de l’Holocaust, o Jordi Finestres, periodista i escriptor que ha investigat els documents de l’Arxiu Nacional dels Estats Units relatius a la presència de nazis a Espanya i ha publicat diversos articles sobre el tema, especialment a la revista Sàpiens.

L’emissió es completarà amb el passi del documental Giza, la niña de la maleta, dirigit per David Serrano, que explica la història del retrobament de dues germanes separades per la II Guerra Mundial. Una d’elles, Giza Alterwajn, sobreviu al gueto de Varsòvia en fugir amagada dins d’una maleta quan només té vuit mesos de vida.

La nova entrega de Zoom In s’estrenarà aquest divendres a les 21.30h i es reemetrà dissabte i diumenge a la mateixa hora. En els tres casos s’inclourà l’emissió del documental de David Serrano, que en canvi, per qüestions de drets d’emissió, no es podrà veure en la versió a la carta del programa que es penjarà a L'Hdigital.

Nova secció per a Zoom In a L'Hdigital

L'Hdigital ha creat una nova secció per poder consultar a la carta els diferents Zoom In que es produeixin per a Televisió L'Hospitalet. A la pàgina, a més del contingut a la carta, també es poden fer suggerències sobre temes per a pròxims programes.

Zoom In és un espai d'entrevistes i reportatges en profunditat que tracten sobre algun tema d'actualitat a L'Hospitalet o en general. El primer programa va entrevistar a l'investigador de l'IDIBELL especialista en la recerca sobre el càncer, Manel Esteller.