Resum Ple municipal - Febrer 2019 Reproduir video

27-02-2019 Resum Ple municipal - Febrer 2019

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Resum Ple municipal - Febrer 2019

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Ple Municipal febrer (5) - Mocions PP, PDeCAT i precs i preguntes

 • Video: 27-02-2018

  27-02-2018

  Ple Municipal febrer (4) - Mocions Canviem L'H i ERC

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Ple municipal febrer (3) - Mocions PSC i Ciutadans

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Ple Municipal febrer (2) - Mocions conjuntes

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Ple municipal febrer (1) - Dictàmens

El CB L'Hospitalet viatja a Àvila amb ganes de reivindicar-se

Els riberencs busquen la segona victòria consecutiva

Veïns de Santa Eulàlia volen crear una plataforma en defensa del parc de l'Alhambra

Recullen signatures perquè el poliesportiu del barri no es faci en aquest indret

La Farga acull el Saló Expo Wedding, de casaments àrabs

L'organitza l'Associació de Joves Marroquins de Catalunya

Entra en funcionament la línia L11 d'autobús

Connecta l'Hospital Comarcal Moisès Broggi amb l'Hospital de Bellvitge

L'H fa balanç del programa de cooperació pel desenvolupament

Els municipis posen en comú experiències en solidaritat

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 19. 10. 2015

Acord de l'oposició per demanar un canvi en els mitjans de comunicació municipals

El Govern Municipal els emplaça a la futura redacció del contracte programa

Portaveus i representants de tots els grups municipals de l'oposició al consistori de L'Hospitalet (Cs, ICV-EUiA-Pirates, PP, ERC, Guanyem, CiU i CUP) han donat a conèixer aquest matí el contingut de la moció conjunta que presentaran al proper Ple, amb la que demanaran a l'equip de govern la reformulació dels mitjans de comunicació municipals

En ella consideren que el mitjans actuals pateixen de manca de pluralitat  i demanen un canvi que passa, d'una banda, per reiniciar el procés de selecció d'un nou director o directora i, de l'altra, recuperar les emissions en FM de Ràdio L'Hospitalet.

"El que volem és iniciar un nou procediment per escollir al director o directora de mitjans, reformular de dalt a baix l'actual model per recuperar la ràdio i dotar de contingut a la televisió", resumia Jordi Monrós, portaveu de Convergència i Unió. "El problema", ha afegit, "és que els actuals mitjans de comunicació s'han convertit el un publireportatge de l'equip de govern i el que necessitem és un model de pluralitat a on tothom estigui representat".

Des del govern municipal, el seu portaveu, Francesc Josep Belver, ha delegat en el futur Consell Assessor dels Mitjans de Comunicació, que s'ha de constituir properament, la redacció del contracte programa que defineixi el model, així com l'inici del procediment per a l'elecció d'un nou director o directora. 

"Serà dins d'aquesta encomana que el Consell Assessor haurà de fer a La Farga, que és qui gestiona el servei, i amb els recursos que estiguin disponibles en aquell moment, a on es fixarà quins són els elements que han de composar el conjunt dels mitjans de comunicació"

Aquesta és la primera vegada que tots els grups de l'oposició de l'Ajuntament de L'Hospitalet arriben a un acord per presentar una moció conjunta i tenen majoria perquè s'aprovi. De fet, la moció per reformular els mitjans de comunicació municipals ha quedat diverses vegades sobre la taula en el Ple Municipal, precisament a l'espera d'aquest consens.

"Aquesta no és una moció partidista ni en contra del Govern, l'única finalitat és la de tenir uns mitjans públics de qualitat i en favor de la ciutadania i de la ciutat", explicava Jordi Monrós envoltat de tota la resta de portaveus dels municipals que conformen l'oposició.

La moció es presentarà al Ple del proper dia 27 d'octubre i molt probablement quedarà aprovada, donat que els grups de l'oposició sumen majoria.