Resum Ple Municipal Novembre 2018 Reproduir video

28-11-2018 Resum Ple Municipal Novembre 2018

Notícia de L'Informatiu

Destaquem Tots els vídeos

 • Video:

  Entrevista de L'informatiu - Sònia Esplugas, presidenta PP L'H

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 28-11-2018

  28-11-2018

  Resum Ple Municipal Novembre 2018

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 13/11/2018

  13/11/2018

  Antoni Garcia, portaveu d'ERC, a l'espai de l'Entrevista

  Noticia de L'Informatiu

 • Video: 06/11/2018

  06/11/2018

  Jordi Monrós, a l'espai de l'Entrevista

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 24-10-2018

  24-10-2018

  Resum del Ple d'Octubre

  Notícia de L'Informatiu

 • Video:

  L'1 d'octubre a L'H, un any després. Activitats i opinions de polítics i entitats

  Notícia de L'Informatiu

L'Hospi no abaixa el ritme i suma la quarta consecutiva

El conjunt de Xavi Molist guanya al camp del San Cristóbal per 0-2

El CB L'Hospitalet, campió del Torneig Infantil

El conjunt hospitalenc supera el Reial Madrid a la final per 92-75

Cruel derrota del CB L'Hospitalet a Villarrobledo

Un triple de Isler a dos segons condemna als de José Manuel Hoya (70-67)

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 13. 06. 2015

El regidors electes 2015

Els 27 nous membres del consistori hospitalenc

   
psc_nuria_marin 

Núria Marín. 51 anys. Veïna de Collblanc-la Torrassa. Estudis equivalents a la diplomatura en Ciències Empresarials. Professió, funció pública. És regidora de l'Ajuntament des de 1995. Va ser nomenada alcaldessa el 19 d'abril del 2008. És regidora des de 1995.

   
psc_belver Francesc Josep Belver. 52 anys. Viu al barri de Sant Josep. Titulació superior en informàtica i màster en administració pública. Professió, informàtica. En el darrer mandat era tinent d'alcalde d'Espai Públic i Urbanisme. És regidor des de 1999.
   
psc_perea Mercè Perea. 48 anys.Veïna del Centre. Llicenciada en Dret i advocada de professió. En l'anterior mandat ha estat tinenta d'alcalde d'Hisenda i regidora del Districte I. És regidora des de 2007. És presidenta de la Farga des de 2011.
   
 José María García Mompel. 56 anys. Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació i màster en Desenvolupament d'Organitzacions. Professió, funció pública. En el darrer mandar ha estat tinent d'alcalde de Promoció Econòmica. És regidor des de 2007.
   
 Cristian Alcázar. 34 anys. Veí de la Florida. Estudis de Comunicació. Cursos de Polítiques de Joventut i de Democràcia i Decisions Públiques. En el darrer mandar ha estat regidor d'Esports i Joventut i president del Consell Esportiu de L'H. És regidor des de 2011.
   
 Rocio Ramírez. 41 anys. Veïna de Santa Eulàlia. Estudis de secundària. Assessora de Serveis tecnològics. S'estrena com a regidora.
   
 Manuel Brinquis. 39 anys. Veí de Santa Eulàlia. Llicenciat en sociologia. Professió, funció pública. Secretari d'organització del PSC de L'H. S'estrena com a regidor.
   
 Jaume Graells. 55 anys. Veí del Centre. Llicenciat en Història General i Geografia i mestre de català. Professió, professor d'institut. En el darrer mandat ha estat regidor de Cultura. És regidor des de 2011. Ha estat director general d'Educació Bàsica a la Generalitat.
   
 María Ángeles Sariñena. 45 anys. Veïna de Santa Eulàlia. Graduada en Prevenció i Seguretat Integral. Gestora administrativa de professió. A l'anterior mandat ha estat regidora del Districte III. És regidora des de 1999.
   
 Pepe Castro. 53 anys. Veí de Sanfeliu. Titulat en Gestió i Administració Pública, en Educació Social i postgrau en Govern Local. Educador social de professió. A l'anterior mandat ha estat regidor dels districtes IV i V. És regidor des de 2011. Ha estat director adjunt del Gabinet del Ministre de Treball i Immigració (2008-2010).
   
 Jesús Husillos. 40 anys. Veí de Santa Eulàlia. Llicenciat en Dret per la UAB. Màster en Gestió Pública. Advocat de professió. A l'anterior mandat ha estat regidor del Districte II. És regidor des de 2011.
   
   
ciutadans_miguel_garcia Miguel García. 64 anys. Veí del Centre. Estudis de Batxillerat. Professió, comerciant. Ha estat president del Centres d'Esports L'Hospitalet.
   
 Carmen Esteban. 42 anys. Diplomata en Ciències Empresarials. Professió, responsable financera i controller de gestió.
   
 Rainaldo Ruiz. 56 anys. Titulat superior. Professió, funcionari, cap de la secció jurídico administrativa de l'àrea de Seguretat, Convivència i Civisme de l'Ajuntament de L'Hospitalet.
   
 Jesús Amadeo Martín. 24 anys. Veí de Can Serra. Estudiant universitari d'Administració i Finances.
   
   
 Ana González. 53 anys. Veïna de la Torrassa. Postgrau en Economia Social i Solidària i en Integració Comunitària. Professió, gestora d'empreses d'economia social. Activista social i veïnal. Ha estat presidenta de l'Associació de Veïns de Collblanc-la Torrassa.
   
 

Júlia Carballeira. 33 anys. Veïna de Gornal. Politòloga. Professió, treballadora de la sanitat pública.

   
 Iván Nieto. 34 anys. Veí de Bellvitge. Politòleg. Professió, comercial. Activista en defensa de la sanitat pública.
   
   
 

Sonia Esplugas. 43 anys. Veïna a Santa Eulàlia. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i diplomada en Turisme. És regidora des de 2007. Col·labora al gabinet de premsa del PP de Catalunya. Va ser diputada a la Generalitat del gener al novembre de 2012.

   
 

Francisco Javier Martín Hermosín. 43 anys. Veí de Gornal. Llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses i Màster in Business Administration. Professió, economista i consultor.

   
 

Pedro Alonso. 69 anys. Veí de Collblanc. Diplomat en Criminologia. Professional del comerç jubilat. És regidor des de 1991.

   
   
 Antoni García. 41 anys. Veí del Centre. Tècnic en medi ambient. Professió, administratiu.
   
 Coque García. 30 anys. Veí de la Florida. Titulat en disseny gràfic. Professió, dissenyador gràfic i comunicació.
   
   
 Rafa Jiménez. 33 anys. Veí de Santa Eulàlia. Titulat en Direcció de Màrqueting i Vendes a l'Escola d'Administració d'Empreses Business School. Professió, tècnic comercial en el sector de la construcció.
   
 Cristina Santón. 31 anys. Veïna de Santa Eulàlia. Llicenciada en Periodisme. Professió, cambrera.
   
   
 

Jordi Monrós. 49 anys. Veí del Centre. Graduat Social i tècnic superior en Prevenció de Riscos Laborals. Professió, assessor laboral. Regidor des de 2011.

   
   
 Khristian Giménez. 34 anys. Veí de Santa Eulàlia. Llicenciat en Psicologia i diplomat en Treball Social. Professió, tècnic sociocultural. Membre del col·lectiu Akelharre i Procés Constituent.