Resum Ple setembre Reproduir video

25-09-2019 Resum Ple setembre

 

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 10-10-2019

  10-10-2019

  Entrevista de L'informatiu - Miguel García, portaveu municipal de Ciutadans

 • Video: 08-10-2019

  08-10-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Ana González, portaveu municipal L'H En Comú Podem

 • Video: 03-10-2019

  03-10-2019

  Entrevista de L'Informatiu - Sonia Esplugas, portaveu del PP L'H

 • Video: 25-09-2019

  25-09-2019

  Resum Ple setembre

 • Video: 25-09-2019

  25-09-2019

  Ple municipal setembre (4) - Mocions L'H en Comú Podem i PP

 • Video: 25-09-2019

  25-09-2019

  Ple municipal setembre (3) - Mocions ERC i Ciutadans

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 30. 09. 2019

Sílvia Casola, nova secretària nacional de Transició Ecològica d'ERC

Vol situar el "discurs verd" al centre de l'acció política del seu partit

Sílvia Casola, presidenta d'ERC de l'Hospitalet, és la nova responsable de Transició Ecològica de la direcció nacional del seu partit, una secretaria de nova creació que, segons Casola, situa la sostenibilitat com a prioritat política. Casola creu que el seu càrrec també fa palès el pes polític que L'Hospitalet ha guanyat a Esquerra.

Segons Sílvia Casola, la construcció de la república catalana ha de comportar també una 'revolució verda'. Casola creu que la Catalunya verda ha de disposar d'una política mediambiental de caràcter integral, que tingui en compte aspectes diversos, des de les energies netes al transport públic.

Casola creu que "la creació d'aquesta nova secretaria de Transició Ecològica el que busca és incorporar el discurs verd que necessita el país a l'eix central de l'acció política d'ERC".

Pel que fa a l'Hospitalet, la nova secretària nacional de Transició Ecològica d'ERC ha reiterat que el seu partit defensarà el manteniment de la zona agrícola de Cal Trabal, treballarà per assolir una mobilitat més sostenible que doni prioritat als desplaçaments a peu i evitar la pèrdua d'arbres.

"El que volem és tenir uns barris molt més verds, uns barris on hi hagi espais que ens permetin, per exemple, anar a passejar i gaudir dels arbres, uns espais que millorin la qualitat de vida de la gent", ha indicat Casola.

Sílvia Casola també creu que el fet que hagi assumit aquesta tasca a la direcció nacional del partit és un reconeixement a la bona feina que està fent ERC de l'Hospitalet, fins al punt que a les eleccions municipals del mes de maig passat van aconseguir ser la segona força del Consistori.

Casola ha assumit el càrrec a la direcció nacional d'EC, arran del congrés que va tenir el 15 de setembre passat, un congrés que va ratificar Oriol Junqueras com a president i que, atés la situació de presó de Junqueras, també va incorporar la figura del coordinador nacional, càrrec que va recaure en el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonés.