Resum Ple juny 2020 Reproduir video

26-06-2020 Resum Ple juny 2020

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (4) - Mocions Cs, L'He en Comú Podem i PP

 • Video: 26-06-2020

  26-06-2020

  Resum Ple juny 2020

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (3) - Mocions PSC i ERC

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (2) - Mocions conjuntes

 • Video: 25-06-2020

  25-06-2020

  Ple Municipal juny 2020 (1) - Dictàmens i control

 • Video: 22/06/2020

  22/06/2020

  Entrevista de L'Informatiu - Pepe Castro, tinent d'alcalde de Convivència i Seguretat

 • Qui són els regidors electes del nou Ajuntament?

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 27. 05. 2019

Qui són els regidors electes del nou Ajuntament?

PSC, 14 edils, ERC, 5, Ciutadans, 4, L'H en Comú Podem, 3 i PP, 1

En els pròxims quatre anys, el nombre de partits que formaran el consitori séran 5, dos menys que en el mandat que ha finalitzat. PSC tindrà14 edils; ERC, 5; Ciutadans, 4; L'H en Comú Podem, 3; i PP, 1. Aquests són els regidors electes de les diferents formacions

   
psc_nuria_marin 

Núria Marín. 55 anys. Veïna de Collblanc-la Torrassa. Estudis equivalents a la diplomatura en Ciències Empresarials. Professió, funció pública. És regidora de l'Ajuntament des de 1995. Va ser nomenada alcaldessa el 19 d'abril del 2008. 

   
psc_belver Francesc Josep Belver. 56 anys. Viu al barri de Sant Josep. Titulació superior en Informàtica i Màster en Administració Pública. En el darrer mandat ha estat 1er Tinent d’alcaldia Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació. És regidor des de 1999.
   
psc_perea Rocio del Mar Ramírez. 45 anys.Veïna de Santa Eulàlial. Estudis de secundaria i de vendes a l'Escola de Vendes de Telefónica España. En l'anterior mandat ha estat regidora deTurisme i Desenvolupament Econòmic. I des de 2017, també regidora dels districte IV i V. És regidora des de 2015.
   
 Cristian Alcázar. 39 anys. Veí de la Florida. Graduat en comunicació per la Universitat Oberta de Catalunya; formació en democràcia i decisions públiques per la UAB i en Polítiques de Joventut per l'Escola d'Administració Pública de Catalunya. 3er tinent d’alcaldia, regidor de l’Àrea de Benestar i Drets Socials, d’Esports i Joventut i del Districte II. És regidor des de 2007.
   
 Ma Ángeles Sariñena. 49 anys. Veïna de Santa Eulàlia. Graduada en Prevenció i Seguretat Integral per la UAB. Gestora administrativa de professió. A l'anterior mandat ha estat regidora de govern d’Igualtat i Gent Gran i regidora de govern de Comerç i Drets dels Consumidors. És regidora des de 1999.
   
 Jaume Graells. 59 anys. Veí del Centre. Llicenciat en Història i Geografia. Ha estat professor d'institut i director general d’Educació bàsica i batxillerat del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. En l'anterior mandat ha estat tinent d'alcalde d'Educació. És regidor des de 2011.
   
 Maria Teresa Revilla. 52 anys. Veïna de Bellvitge.Formació en BUP i COU i curs de la Diputació de Barcelona en conveni amb l’INEM, “Tècnic d’Ocupació Juvenil”. Funcionària pública. Va ser regidora de Relacions amb les Entitats, durant un any, el 1994.
   
 Pepe Castro. 57 anys. Veí de Sanfeliu. Diplomat en Gestió i Administració Pública; Postgrau en Govern Local i Diplomat en Educació Social. Educador social de professió. En el darrer mandat ha estat Tinent d’Alcalde d’Espai Públic,Habitatge,Urbanisme i Sostenibilitat. És regidor des de 2011. 
   
 Laura García. 23 anys. Veïna de Pubilla Cases.. Graduada en Pedagogia a la UB i realitzant actualment el Màster en Psicopedagogia terapèutica i educació especial a ISEP. És  secretària d'Organització i d'Igualtat de la JSC. S'estrena com a regidora.
   
 Jesús Husillos. 44 anys. Veí de Santa Eulàlia. Llicenciat en Dret per la UAB – Màster en Direcció Pública ESADE Grau d'Economia a la UB (en curs). Advocat de professió. A l'anterior mandat ha estat regidor de govern de Benestar Social de l’Ajuntament de L’Hospitalet. És regidor des de 2011. 
   
 Olga Gómez. 40 anys. Veïna de Santa Eulàlia. Diplomatura de Postgrau en Lideratge i Comunicació en la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Grau d’Economia a la UB (en curs). S'estrena com a regidora.
   
psc_perea David Quirós. 45 anys.Veí de Santa Eulàlia. Diplomat en Relacions Laborals per la UB i Màster en Gestió Pública per la Universitat Ramón Llull. En l'anterior mandat ha estat regidor de Cultura, Innovació Social i Districte III. És regidor des de 2016.
   
psc_perea Maria Dolores Ramos. 46 anys.Veïna de Collblanc. Diplomatura de Postgrau en Comunicació i Lideratge Polític a la UAB i Grau en Comunicació per la UOC (en curs). Ha estat assessora tècnica de l'Ajuntament de L'H. S'estrena com a regidora.
   
psc_perea Cris Plaza. 45 anys.Veí de Bellvitge. Llicenciat en Geografia i Història; Graduat en RRPP i Comunicació; Màster en Direcció i Gestió (UB). Historiador de professió, ha estat assessor d'esports de l'Ajuntament de L'H. S'estrena com a regidor.
   
   
 Antoni García. 45 anys. Veí del Centre. Estudis d'FP Administratiu i de tècnic en medi ambient. Professió, administratiu. Des del 2015 és regidor portaveu del grup municipal d'Esquerra Republicana a l'Ajuntament de L'H i diputat delegal d'Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona.
   
 Rosa Batalla. 59 anys. Veïna de Santa Eulàlia. Llicenciada en Dret. Professió, treballadora de l'administració pública. S'estrena com a regidora.
   
 Coque García. 34 anys. Veí de les Planes. Estudis en Ciències Polítiques i en Disseny Gràfic. És regidor des del 2015. En el darrer mandat ha estat regidor del grup municipal d'ERC.
   
 Lluïsa Carmona. 53 anys. Veïna del Centre. Llicenciada en Història. Màster en Estudis sobre les Dones. És analista bioenergètica de professió. S'estrena com a regidora.
   
 Xavi Mombiela. 21 anys. Veí de la Florida. Estudiant de Dret. S'estrena com a regidor.
   
   
ciutadans_miguel_garcia Miguel García. 68 anys. Veí del Centre. Estudis de Batxillerat. Professió, comerciant. Ha estat president del Centres d'Esports L'Hospitalet. En el darrer mandat ha estat portaveu del grup municipal de Ciutadans. És regidor des de 2015
   
 Carmen Esteban. 46 anys. Diplomada en Ciències Empresarials. Professió, Controladora de Gestió i Consultora Inmobiliària. Es regidora del grup municipal de Ciutadans des de 2015.
   
 Rainaldo Ruiz. 60 anys. Llicenciat en Dret i Màster Tributari IV per la UB. Professió, funcionari, cap de la secció jurídico administrativa de l'àrea de Seguretat, Convivència i Civisme de l'Ajuntament de L'Hospitalet. També és professor consultor de Dret Penitenciari a la UOC. És regidor del grup municipal de Ciutadans des de 2015.
   
 Jesús Amadeo Martín. 28 anys. Tècnic superior en administració i finances (CFGS) i graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració a la UPF. És regidor al grup municipal de Ciutadans des del 2015.
   
   
 Ana González. 56 anys. Veïna de la Torrassa. Postgrau en Economia Social i Solidària i en Integració Comunitària. Professió, gestora d'empreses d'economia social. Activista social i veïnal. Ha estat presidenta de l'Associació de Veïns de Collblanc-la Torrassa. És regidora des del 2015. En el darrer mandat ha estat portaveu del grup municipal d'ICV-EUiA-Pirates.
   
 

Sergio Moreno. 28 anys. Veí de Sant Josep. Graduat en Cienciès Polítiques i de la Administració. Màster en Dret Sociolaboral. Tècnic de recursos humans de professió. S'estrena com a regidor.

   
 Núria Lozano. 51 anys. Veïna de Gornal. Llicenciada en Dret, Tècnica Superior en Prefenció de Riscos Laborals i Màster en Auditoria i Peritatge Judicial. Advocada i professora de matèries jurídiques de professió. S'estrena com a regidora.
   
   
 

Sonia Esplugas. 47 anys. Veïna a Santa Eulàlia. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques, diplomada en Turisme i Màster en Comunicació Corporativa. És regidora des de 2007. En el darrer mandat ha estat portaveu del grup municipal del PP.