Resum Ple municipal maig 2020 Reproduir video

28-05-2020 Resum Ple municipal maig 2020

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 29/05/2020

  29/05/2020

  Entrevista de L'Informatiu - Cristian Alcázar, tinent d'alcalde d'espai públic

 • Video: 28-05-2020

  28-05-2020

  Resum Ple municipal maig 2020

 • Video: 27-05-2020

  27-05-2020

  Ple Municipal maig 2020

 • Video: 26-05-2020

  26-05-2020

  Entrevista de L'Informatiu - Mercè Perea, diputada al Congrès pel PSC

 • Video: 15/05/202

  15/05/202

  Entrevista de L'Informatiu - Fran Belver, portaveu del grup municipal del PSC

 • Video: 13-05-2020

  13-05-2020

  Entrevista de L'Informatiu - Antoni Garcia, portaveu del grup municipal d'ERC

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 20. 05. 2019

Alternativa d'Esquerres es declara feminista, antifeixista i municipalista

Els eixos principals de la candidatura són la lluita contra la pobresa, l'emergència habitacional i l'atur

Alternativa d'Esquerres va organitzar dissabte l'acte central de la seva campanya electoral al Centre Cultural Tecla Sala. La formació va organitzar una taula en què la seva candidata, Emma Núñez, es va trobar amb altres representants de partits amb trajectòries semblants, i que va servir per parlar dels reptes i experiències d'una candidatura que vol ser "feminista, antifeixista i municipalista".

La nova formació d'esquerres de la ciutat va voler destacar en l'acte el caràcter feminista, antifeixista i municipalista d'una candidatura que té com a eixos principals la lluita contra la pobresa, l'emergència habitacional i l'atur.

Per fer-ho, la formació va organitzar una taula en què la candidata, Emma Núñez, va poder dialogar amb altres formacions de trajectòries similars per compartir els reptes i experiències d'aquest tipus de candidatures. A la taula es van poder sentir les veus de Meritxell Romances, d'Alternativa d'Esquerres de Cornellà; Sònia Farré, ex-diputada d'En Comú Podem; Núria Comerma, de Crida Constituent; Cristina Mas, de Lluita Internacionalista; i d'Andrés Bódalo, el conegut activista del Sindicato Andaluz de los Trabajadores.

L'acte també va servir per explicar les propostes del partit per la ciutat, amb un programa que gira al voltant de set eixos: La lluita contra la pobresa i l'atur, les solucions a l'emergència habitacional, el dret a la ciutat, el feminisme i l'alliberament LGTBIQ, els Serveis Públics, la construcció d'una ciutat per totes i l'autodeterminació i les sobiranies.

Pel que fa a aquest últim punt, la candidata, Emma Núñez, va afirmar que "volem que la gent pugui decidir el que vol que sigui el territori, i estem oberts a tota mena de sensibilitats".

A més, Núñez, va destacar que la seva candidatura és municipalista, entre d'altres, perquè volen "uns serveis públics i municipalitzats perquè aquests no depenguin d'empreses privades que sovint malmeten la vida de les persones".

Pel que fa als resultats, tot i que el partit és la continuació amb altres sigles de l'experiència política de la CUP-PA a l'Ajuntament de L'Hospitalet, Núñez afirma que sap que ho tenen difícil, però que en l'actualitat no aspiren a governar la ciutat, "sinó a seguir dins l'Ajuntament per continuar facilitant que els moviments socials hi tinguin veu".

El programa complet d'Alternativa d'Esquerres es pot consultar en aquest enllaç.

Tota la informació sobre les Eleccions Municipals 2019 a l'especial d'L'Hdigital.