Resum Ple municipal - Març 2019 Reproduir video

27/03/2019 Resum Ple municipal - Març 2019

 

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 27/03/2019

  27/03/2019

  Resum Ple municipal - Març 2019

 • Video: 27-03-2019

  27-03-2019

  Ple Municipal març (4) - Mocions ERC, PP, PDeCAT i CUP-PA i precs i preguntes

 • Video: 27-03-2019

  27-03-2019

  Ple Municipal març (3) - Mocions PSC, C's i ICV-EUiA-Pirates

 • Video: 27-03-2019

  27-03-2019

  Ple Municipal març (2) - Dictàmens i mocions conjuntes

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Resum Ple municipal - Febrer 2019

 • Video: 27-02-2019

  27-02-2019

  Ple Municipal febrer (5) - Mocions PP, PDeCAT i precs i preguntes

Temporada històrica del CF Can Buxeres

Líders de la lliga, aspiren a pujar a Segona Catalana

Ciutadans reitera que és la força que garantirà la unitat d'Espanya

Darrers dies de campanya electoral a la ciutat

Els Cavallers, els dracs i les princeses arriben a diferents barris de la ciutat

Una de les activitats pels petits a les Festes de Primavera

El Punt Violeta torna a les Festes de Primavera de L'H

Es difondrà el Protocol contra les agressions sexistes en les festes majors i esdeveniments festius

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 24. 03. 2019

Núria Marín presenta la seva candidatura per revalidar l'alcaldia

Amb un projecte que passa pel diàleg amb les administracions i la redistribució de la riquesa

L'alcaldable pel PSC a les properes eleccions municipals, Núria Marín, ha presentat la seva candidatura acompanyada de la vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, i del primer secretari del PSC, Miquel Iceta. Durant l'acte, que s'ha celebrat al recinte de La Farga, Marín s'ha erigit com "l'acaldessa de tots" i la que "es planta quan és necessari" amb administracions de diferents colors polítics.

En aquest sentit, Marín ha destacat tant l'acord amb l'anterior govern del PP pel soterrament de les vies de Renfe com els pactes amb els governs independentistes de la Generalitat per posar en marxa les línies 9 i 10 i obrir nous CAP's i escoles.

La cap de llista del PSC a L'Hospitalet també ha parlat d'alguns dels projectes per a la ciutat, com la creació d'una "nova plaça Europa" i un nou hospital a Can Rigal o el cobriment de la Granvia, que permetrà "generar més  20.000 llocs de treball de l'àmbit biomèdic i la creació del parc més gran de l'àrea metropolitana, multiplicant per 9 la superfície de zona verda a la ciutat des de la fi del franquisme".

Transformacions urbanístiques amb les quals "fer créixer l'economia per redistribuir la riquesa i desenvolupar projectes socials, educatius o esportius per a la ciutadania". Així, Marin ha assegurat que "fa 40 anys la ciutat era un desastre i que no tenia projecte" però que "entre tots hem construït una ciutat emergent, la segona de Catalunya també en generació de riquesa "

Sobre les eleccions del 26 de maig, l'alcaldable pel PSC també ha afirmat que "la campanya no serà fàcil" i que "circularan moltes mentides". 

De la seva banda, la vicepresidenta del govern, Carmen Calvo, ha parlat de la situació política a Catalunya i Espanya i ha reivindicat el PSOE com la formació de l'"equilibri i la valentia". En aquest sentit, Calvo ha afirmat que protegiran Catalunya dels "separatistes i separadors" i que "la solució sortirà del socialistes". "Nosaltres tenim la maduresa, l'experiència i la sensatesa; altres utilitzen Catalunya pel rèdit electoral i després l'abandonen", ha dit.

En aquest sentit, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha assegurat que "quan ha governat el PP és quan més ha perillat la unitat d'Espanya", i que "a més PSC, més diàleg i convivència".