Resum Ple Municipal Novembre 2018 Reproduir video

28-11-2018 Resum Ple Municipal Novembre 2018

Notícia de L'Informatiu

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 12/12/2018

  12/12/2018

  Entrevista de L'Informatiu - Miguel García

  portaveu del grup municipal de Ciutadans

 • Video:

  Entrevista de L'informatiu - Sònia Esplugas, presidenta PP L'H

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 28-11-2018

  28-11-2018

  Resum Ple Municipal Novembre 2018

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 13/11/2018

  13/11/2018

  Antoni Garcia, portaveu d'ERC, a l'espai de l'Entrevista

  Noticia de L'Informatiu

 • Video: 06/11/2018

  06/11/2018

  Jordi Monrós, a l'espai de l'Entrevista

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 24-10-2018

  24-10-2018

  Resum del Ple d'Octubre

  Notícia de L'Informatiu

 • Presentació del llibre 'Gabriel Rufián, la voz de la calle' a L'H

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 16. 04. 2018

Presentació del llibre 'Gabriel Rufián, la voz de la calle' a L'H

Amb l'autor, Igor Meltxor, i el diputat d'ERC, Gabriel Rufián

La Biblioteca de La Florida va acollir la presentació del llibre 'Gabriel Rufián, la voz de la calle' del periodista i investigador social basc Igor Meltxor. L'acte va comptar amb la presència del portaveu adjunt del grup d'ERC al Congrés dels Diputats, Gabriel Rufián, i del portaveu del grup municipal, Antoni Garcia.

El llibre és el resultat de diferents entrevistes que Meltxor va realitzar al diputat, on reflexiona sobre la realitat política a Catalunya. "Parlem de la situació actual a Catalunya, de la memòria i de la importància del relat en moments com aquests", ha explicat l'autor. Durant l'acte, que va omplir de gom a gom la sala d'actes de la Biblioteca de la Florida, Meltxor també va comentar els paral·lelismes de la situació política catalana amb la què es va viure anys enrere al País Basc. "En un moment de transcendència a Catalunya com aquest, era interessant poder comparar aquestes situacions amb una persona com en Gabriel", ha afegit. En referència al títol del llibre 'Gabriel Rufián, la voz de la calle', Meltxor ha explicat que "té a veure amb la connexió que jo veig que té en Gabriel amb la societat'.

Per la seva banda, Rufián ha explicat que el llibre "és una conversa entre dues persones que més o menys comparteixen generació sobre el moment polític actual que és molt convuls però interessant". El diputat d'ERC també ha apuntat que "el que està passant avui en dia no és ni més ni menys que el que ha passat sempre, que és la lluita pels drets civils, independentment de les causes nacionals de cadascú". En referència a la situació política actual, Rufián ha comentat que "la millor moció de censura davant de Rajoy és un català republicà" i ha afegit que "actualment ens trobem davant una situació surrealista, on qui governa des de Madrid, sols té 4 diputats al Parlament".

Des d'Esquerra de L'Hospitalet han destacat que inicialment havien previst unes altres instal·lacions per realitzar l'acte però que "el silenci i el bloqueig per part del govern municipal del PSC" els van obligar a buscar un espai alternatiu, que finalment va ser la Biblioteca de la Florida. Via Twitter els republicans van lamentar que se'ls hi comuniques el permís per fer la presentació el mateix dia de l'acte "organitzat des de fa mes i mig".