Resum Ple extraordinari Estat de la ciutat - El govern parla dels projectes i l'oposició critica la ciutat de dues velocitats Reproduir video

16-03-2018 Resum Ple extraordinari Estat de la ciutat - El govern parla dels projectes i l'oposició critica la ciutat de dues velocitats

Notícia de L'Informatiu

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 16-02-2018

  16-02-2018

  Ple extraordinari Estat de la Ciutat (1) - Alcaldessa, regidors no adscrits, CUP-PA, PDeCAT

 • Video: 16-03-2018

  16-03-2018

  Ple Extraordinari Estat de la Ciutat (2) - ERC, PP, Canviem L'H, Cs, PSC, rèplica alcaldessa

 • Video: 16-03-2018

  16-03-2018

  Ple Extraordinari Estat de la Ciutat (3) - Rèplica equip de govern i oposició. Intervenció final alcaldessa

 • Video: 16-03-2018

  16-03-2018

  El PP aireja la seva crisi interna al debat sobre l'estat de la ciutat

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 05-03-2018

  05-03-2018

  La ministra de Sanitat presenta a L'H un Pla de medicina personalitzada

  Notícia de L'Informatiu

 • Video: 27/02/2018

  27/02/2018

  Ple municipal de Febrer (5) - Mocions PDeCat i CUP PA

L'AESE femení vol frenar l'eufòria

Líders a la Segona Catalana de bàsquet

L'H activa el dispositiu Operació fred

Les temperatures podrien baixar a menys de 5 graus durant els propers dies

Les IX Jornades Tècniques de l'FP aposten per la formació Dual

Fins el 22 de març l'Institut Provençana

Canviem L'H torna les invitacions per al Cirque du Soleil i critica la instal•lació d'aquest espectacle a L'H

L'Associació de Veïns Independent de Bellvitge també se suma a les crítiques

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 15. 12. 2017

C's fa una crida a omplir les urnes per assolir una "Catalunya de tots"

El número 2 per Barcelona, Carlos Carrizosa, ha visitat Bellvitge

Al mercat de carrer de Bellvitge, el número 2 de C's per Barcelona, Carlos Carrizosa, ha fet una crida a la ciutadania perquè confirmin amb vots les bones perspectives de totes les enquestes, amb l'objectiu de liquidar el procés independentista i formar un govern que tingui en compte tots els catalans.

"Perquè volem que totes les persones que volen posar fi a aquest procés independentista, que està generant desunió a les famílies catalanes i que està propiciant que les empreses marxin, vagin a votar massivament", ha declarat Carrizosa.

Carrizosa ha posat l'accent en el fet que Espanya "és un dels països més descentralitzats del món", però, tot i així, ha indicat que C's és partidari de reformar la Constitució i les instàncies polítiques que calguin, però sense trencar Espanya.

En al•lusió als partits independentistes ha declarat que "Junqueras i Puigdemont mai no estaran contents en cap Constitució espanyola, així que les reformes no han de fer contents als independentistes sinó a la resta de la ciutadania".

Carrizosa també ha confirmat la proposta d'Inés Arrimadas de fer un pacte que garanteixi les polítiques socials i ha puntualitzat que és una oferta adreçada al PSC, al PP "i també a Catalunya en Comú Podem".

Sobre aquesta qüestió, Noemí de la Calle, candidata de L'Hospitalet i número 10 de la llista per Barcelona, ha estat contundent quen ha afirmat que "quan Inés Arrimadas sigui presidenta de la Generalitat el primer que farem serà una auditoria del malbaratament i la corrupció de la banda del Procés i destinarem tots aquests recursos a polítiques socials".

Noemí de la Calle, que ha estat la portaveu de C's en la comissió de política social del Parlament, parlarà dilluns 18, al vespre, al Centre Cultural de Bellvitge, d'atenció a la dependència.

Pel que fa als possibles pactes postelectorals, Carlos Carrizosa ha tornat a interpel•lar els PSC perquè aclareixi si pensa donar suport a Inés Arrimadas per formar un nou Govern de forces constitucionalistes i ha criticat que "el PSC governi a Castelldefels amb ERC i PDeCAT i que d'altres poblacions de Catalunya hagin canviat el nom de les places, com a places de l'1 d'Octubre".

Carlos Carrizosa confia que C'S, segona força a l'Ajuntament de L'Hospitalet, obtindrà un bon resultat a la ciutat el 21D.