La CUP de L’H ha organitzat una assemblea oberta per presentar a la ciutat la campanya “República des de baix”. La iniciativa, impulsada per les candidatures rupturistes i d’esquerres dels municipis de l’àrea metropolitana, pretén defensar el referèndum i avançar cap a una república catalana.

L’assemblea oberta “Les esquerres de L’Hospitalet en defensa del referèndum” ha servir també per donar a conèixer la campanya i formar un grup local de persones que vulguin col•laborar-hi.

El militant de la formació, Xavi Berruezo, ha explicat que “volem començar a fer una mica de pressió popular cap a l’ajuntament i convèncer a la gent indecisa de cara al referènfum. Volem treballar de manera oberta i per garantir que l’1 d’octubre a L’Hospitalet es pugui votar”.

A la ciutat, els impulsors de “República des de baix” faran una campanya d’agitació al carrer amb encartellades i stands d’informació, amb l’objectiu és pressionar l’Ajuntament perquè permeti la celebració del referèndum el proper 1 d’octubre.