Ple municipal Febrer 2021 (resum) Reproduir video

25/02/2021 Ple municipal Febrer 2021 (resum)

Destaquem Tots els vídeos

 • Video: 25/02/2021

  25/02/2021

  Ple municipal Febrer 2021 (resum)

 • Video: 24-02-2021

  24-02-2021

  Ple Municipal febrer 2021 (2) - Mocions

 • Video: 24-02-2021

  24-02-2021

  Ple Municipal febrer 2021 (1) - Dictàmens

 • Video: 27-01-2021

  27-01-2021

  Ple municipal Gener 2021 (resum)

 • Video: 27-01-2021

  27-01-2021

  Ple Municipal gener 2021 (1) - Dictàments i mocions ERC

 • Video: 27-01-2021

  27-01-2021

  Ple Municipal gener 2021 - (2) Mocions C's, L'H En Comú Podem i PP

El PP inicia una campanya en defensa dels cossos de seguretat

La iniciativa pretén recollir firmes en suport del col·lectiu

Jonathan Cogul: "Volem seguir oferint pel•lícules perquè la gent desconnecti de la realitat"

El director de màrqueting de Fílmax a l'entrevista de l'Informatiu

El Pla Director de la Gent Gran es comença a concretar

Ha de permetre planificar tot el ventall de serveis adreçats a aquest col·lectiu

Enviar aquesta notícia per e-mail Imprimir aquesta notícia politica 07. 10. 2016

Tots els grups de l'oposició, excepte CiU, han presentat al·legacions al PDU Granvia-Llobregat

Demanen sobretot participació ciutadana i la conservació de Cal Trabal

Tots els grups municipals a excepció del de Convergència i Unió han presentat al·legacions al PDU de la Granvia. La preservació de la zona agrícola de Cal Trabal i la demanda d'una consulta ciutadana són algunes de les al·legacions en què coincideixen gairebé tots els grups de l'oposició.

El dia 8 d'octubre s'ha tancat el termini per presentar al·legacions al PDU Granvia i els Mitjans de Comunicació Municipals hem fet una ronda de contactes amb els grups polítics amb representació al Consistori per recollir la seva l'opinió i arguments que hi esgrimeixen. Tota l'oposició, llevat de CiU, han presentat al·legacions.

La CUP Poble Actiu s'ha sumat a la campanya d'al·legacions massives promoguda pel col·lectiu No Més Blocs, i ha presentat al•legacions centrades en tres aspectes: les afectacions sobre la qualitat de l'aire, les conseqüències per a l'aqüífer del riu Llobregat, i la preservació de Cal Trabal com a zona agrícola. 

Les al·legacions d'Esquerra Republicana de Catalunya coincideixen també en la necessitat de preservar Cal Trabal, i demanen més diàleg.

El mateix han al·legat des del Partit Popular, que demanen que es redueixi a la meitat l'edificabilitat a la zona de Cal Trabal.

Iniciativa per Catalunya Verds Esquerra Unida i Alternativa Pirates van més enllà i presenten en les seves al·legacions una esmena a la totalitat del projecte en la que exigeixen donar veu a la ciutadania.

Per últim, les al·legacions de Ciutadans volen que es mesuri l'impacte que el projecte del PDU tindrà sobre el trànsit a la zona i que es preservi Cal Trabal. També al·leguen que hi ha altres barris de la ciutat que necessiten inversió econòmica per tal de no crear una ciutat de dues velocitats i volen a més que es consulti a la ciutadania.

Per la seva banda el portaveu del grup municipal de CiU, Jordi Monrós, ha dit que "presentarem al·legacions de ciutat en el moment en què els terrenys d'ús privat es recuperin per a l'ús públic. Serà el moment, llavors, de dir la nostra".

Des del govern de la ciutat, el portaveu municipal socialista, Francesc Josep Belver, ha afirmat que "encara que s'han presentat cinquanta instàncies no hi haurà una resposta una a una sinó que la resposta serà l'aprovació provisional que es fa del nou text del PDU". 

A partir d'ara el departament de Territori i Sostenibilitat obre un període per estudiar les al•legacions, sense que hi hagi cap termini establert per donar-hi resposta. Arribat el moment, es farà pública l'aprovació provisional del PDU, en què s'inclouran les al•legacions aprovades total o parcialment.