El Centre d’Esports L’Hospitalet ha sumat els 3 punts davant d’un rival que ha merescut molt més. Els riberencs s’han avançat amb un gol de Guzmán a l’inici del partit però el Balears ha empatat abans del descans. A la segona meitat, i quan més dominaven els visitants, Raúl Torres de penal i Ruibal en jugada de contraatac han sentenciat el partit.

La sort que reclamava aquesta setmana el tècnic Martí Cifuentes ha arribat de cop. L’Hospi ha patit de debò davant d’un rival que s’ha mostrat superior, sobretot en els primers 20 minuts de la segona part, quan l’Atlètic Balears ha disposat de bones ocasions per perforar la porteria d’Aulestia.

L’enfrontament ha començat amb un gol de Guzmán al minut 4 després d’un ràpid contraatac dels riberencs. A partir d’aquest moment, el Balears s’ha fet amb el mig del camp però sense crear gaires ocasions clares. Tot i així, els visitants han empatat al minut 35, posant al marcador l’un a un. Resultat amb el qual s’arribaria al descans.

A la segona meitat l’Atlètic Balears ha disposat de bones oportunitats per posar-se per davant. Però quan més apretaven els visitants, l’Hospi ha vist com li somreia la sort. L’àrbitre ha xiulat un penal a favor. Circumstància que Raúl Torres no ha desaprofitat per tornar a posar al seu equip per davant en el marcador.

Amb un Atlètic Balears molt estirat i buscant a la desesperada el gol de l’empat, els riberencs han elaborat un ràpid contraatac que Ruibal ha acabat materialitzant en gol, posant el 3 a 1 definitiu en el marcador.