L’Hospi portava una bona trajectòria de joc i resultats fins la derrota de la setmana passada contra el Sabadell. L’equip dirigit per Martí Cifuentes creu que només ha estat un accident que no ha de trencar la bona ratxa de joc i resultats de l’equip. L’Hospi tornarà al seu horari habitual a casa de les dotze del migdia, jugant contra l’At. Balears.

Bon joc i resultats en els darrers partits de l’Hospi a casa i fora. Una ratxa que es va trencar abruptament al camp del Sabadell on l’equip riberenc va perdre amb contundència per 3 a 0. La plantilla ha entrenat aquesta setmana amb molta intensitat i fent pinya per tornar a la bona senda.

Els tècnics i jugadors de l’Hospi creuen que la derrota a Sabadell va ser un accident i estan convençuts de poder guanyar diumenge vinent a l’At. Balears, un equip que és quart, amb tretze punts, i que posarà les coses difícils a l’equip de la ciutat.

L’Hospi té set punts i és fonamental guanyar a l’Estadi per continuar la remuntada cap a posicions tranquil•les, lluny de la zona de descens. Martí Cifuentes, entrenador de l’Hospi, ha dit que “l’equip té moltes ganes perquè la derrota a Sabadell ens va fer mal”.

Cifuentes ha afegit que “jugarem davant d’un rival difícil, dissenyat per estar a dalt lluitant per l’ascens i que ve amb bones sensacions del partit contra l’Espanyol B. Nosaltres, però, ens hem de fer forts a l’Estadi perquè som competitius si fem les coses bé. Canviar la dinàmica i recuperar la bona senda”.

L’entrenador de l’Hospi ha afirmat que “cada cop som més equip. En arribar va tocar conjuntar divuit jugadors nous. L’equip cada cop és més competitiu amb moltes ganes, fins i tot, dels jugadors que estan participant menys”.

Martí Cifuentes no s’ha excusat “en l’inici de temporada tan complicat que hem tingut. Rivals difícils, un calendari que no ens ha ajudat ja que al principi no estàvem com ara. Els set punts que tenim han costat d’obtenir. Cada cop serem més forts. Hem d’anar setmana a setmana i créixer com a col•lectiu que és el que ens importa”.

El partit entre l’Hospi i l’At. Balears començarà a les dotze del migdia de diumenge tornant a l’horari habitual del conjunt riberenc en els enfrontaments que disputa a casa.