El CE L’Hospitalet no ha pogut superar la UE Figueres en un partit molt igualat que ha acabat en empat a un gol. Tot i no sumar els tres punts davant un equip de la part mitja de la taula, els riberencs han donat una molt bona imatge lluitant tot el partit per aconseguir la victòria.

Amb aquest resultat, els homes de Jonathan Risueño ja porten una ratxa de quatre jornades sense perdre i segueixen líders amb un bon coixí de punts respecte el Terrassa.

El partit ha començat insuls, amb dos equips que no acabaven de situar-se i que no eren capaços de generar perill. La dinàmica, però, ha donat un gir de 180 graus quan Bora, amb un xut des de fora l’àrea, obria la llauna per als empordanesos al minut 26′.

La reacció hospitalenca no s’ha fet esperar. Deu minuts després, el debutant Antonio López s’ha reivindicat marcant el seu primer gol amb l’Hospi. Després d’una rematada de cap del davanter andalús, el porter rival ha arribat a tocar la pilota, un refús que el nou “killer” no ha perdonat per fer pujar l’empat al marcador. Un resultat d’1-1 amb què s’arribava al descans.

A la segona part s’ha pogut veure un joc molt intens per part dels dos equips, que no donaven per perduda cap pilota per intentar marcar el gol de la victòria. En aquest sentit, l’Hospi s’ha trobat un Figueres molt ofensiu pressionant a dalt. En una clara ocasió dels locals al minut 72′, un providencial Miquel Jaume ha evitat el segon del Figueres quan ha tret una pilota sobre la mateixa línia de gol que ja havia superat el porter Aliaga.

El CE L’Hospitalet, però, també ha demostrat molt d’esforç per endur-se la victòria a base de treballar la pressió. Una intensitat que potser ha estat excessiva, provocant que l’equip jugués sovint massa precipitat amb dificultats per construir joc de combinació.

A manca de deu minuts per acabar el partit, Salinas ha tingut a les seves botes una de les més clares a les files riberenques, quan un xut amb rosca des de la frontal de l’àrea ha passat fregant el pal.

Al final, un empat adredolç davant un rival a priori assequible però que deixa intactes les bones sensacions de l’equip pel que fa a compromís i treball sobre el terreny de joc. Un punt que, a l’espera del que faci el Terrassa contra l’Europa, deixa l’Hospi líder a 5 punts dels egarencs.