El Can Buxeres està protagonitzant una temporada històrica, segurament la millor de la seva història. L’equip d’Alberto López és líder de la Tercera Catalana a manca de cinc jornades. L’objectiu ara mateix no és altre que quedar campions i ascendir de categoria.

El passat mes de novembre el Can Buxeres es va fer amb el liderat del grup 11 de la Tercera Catalana i ja no l’ha deixat escapar. Ara, en el tram final de la lliga quan resten 15 punts en joc, el conjunt d’Alberto López s’ha conjurat per acabar guanyant la competició i pujar a Segona Catalana. Plantilla i cos tècnic tenen molt clar que aquestes cinc darreres jornades cal afrontar-les amb mentalitat positiva.

A banda d’aquesta mentalitat positiva i creure en la qualitat dels jugadors, el mister del Can Buxeres també reclama seguir entrenant amb la mateixa intensitat. I és que al final es juga com s’entrena.

Diumenge tenen un partit crucial al camp del Sant Adrià. No només perquè és el més immediat, també per l’entitat del rival i la seva bona classificació a la lliga. El Can Buxeres li treu 3 punts al seu més immediat perseguidor, el Racing Vallbona. Amb el gol average particular en contra, el Can Buxeres només es pot permetre un empat d’aquí al final de la lliga.