A la Tercera Divisió de futbol l’Hospi jugarà per segona setmana consecutiva fora de casa. Visitarà el camp de l’Ascó (dissabte 16:30h), un dels pitjors equips de la categoria. La intenció és tornar amb els 3 punts, tal i com van fer els riberencs la passada jornada.  

El líder de la lliga s’enfrontarà a l’Ascó amb ganes d’ampliar a dotze les jornades que porta invicte. Davant seu tindrà a un conjunt que no passa pel seu millor moment de la temporada. Els de les Terres de l’Ebre son un dels pitjors equips a l‘hora d’atacar, tan sols porten 20 gols anotats. Però la dada més negativa és al que diu que només han guanyat un partit al seu propi camp.

L’Hospi travessa ara mateix per un moment dolç. L’equip està molt madur en l’aspecte tàctic i psicològic, com bé demostra el darrer partit al camp de la Grama. Els jugadors saben patir al darrera quan fa falta, i té molta paciència a l’hora de decidir atacar.

Després de moltes setmanes, el mister Xavi Molist haurà de descartar jugadors per fer la convocatòria. I és que ala infermeria només queden Velillas i Cheick.