El Saló de Plens de l’Ajuntament ha acollit un acte de reconeixement als mèrits i triomfs assolits la temporada 2017-2018 per esportistes i equips de la ciutat que per categoria o edat no poden ser homenatjats a la Nit de l’Esport, que es fa a l’octubre. En tota,l s’han donat reconeixements a 17 esportistes individuals i 10 equips que han assolit diferents campionats

L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, i ha comptat també amb l’assistència del tinent d’alcaldia de Benestar i Drets Socials, Cristian Alcázar, i de portaveus dels grups municipals. L’alcaldessa s’ha mostrat “satisfeta, contenta i orgullosa que els èxits d’aquests esportistes també sigui en femení, gràcies al suport institucional i del treballs dels equips i de les entitats”

S’han donat reconeixements a 17 esportistes individuals i 10 equips que han assolit diferents campionats d’Espanya, de Catalunya i a competicions internacionals en diferents categories. Gimnàstica artística, gimnàstica aeròbica, dansa, twirling i futbol americà són algunes de les disciplines en què els esportistes han obtingut triomfs.

Cada any, un cop acabades les competicions, el Saló de Plens acull aquest acte que vol reconèixer els bons resultats assolits per esportistes de la ciutat, la majoria dels quals de les categories infantil, juvenil, júnior i cadet.

Pots veure la llista completa dels esportistes i equips que han rebut el reconeixement, aquí.