El primer equip masculí de l’AEC Collblanc jugarà la propera temporada a la Primera Catalana degut a la complicada situació financera que travessa el club. La junta directiva ha preferit posar per davant l’estabilitat i l’estructura formativa.

L’AEC Collblanc no disputarà la lliga EBA tot i haver aconseguit la permanència sense patiments la temporada passada. La raó principal és que l’entitat arrossega un deute històric des de fa uns anys que encara no ha aconseguit sanejar. La directiva, presidida per Luis Miguel Peñaranda, veient que aquesta problemàtica podria generar greus problemes al club en els propers anys ha decidit retallar les despeses del primer equip, i prioritzant la base i la formació.

Secció femenina

Un altre dels temes candents de l’AEC Collblanc és el primer equip femení, que aquest darrer curs ha consumat el descens a Tercera Catalana després de diverses temporades patint moltes baixes de jugadores. La directiva però, ha aconseguit formar un conjunt de garanties.

Nova organització interna

D’altra banda, l’AEC ha reestructurat la seva organització esportiva. En aquest sentit, Josep Maria Marsà seguirà dirigint al primer equip a Primera Catalana i coordinarà les categories sènior i junior. Al mateix temps, s’incorpora David Mestres com a coordinador de les categories de formació.