El Can PI segueix colíder del seu grup de la Tercera Catalana empatat a 33 punts amb el Sector Montserratina. Aquesta jornada els hospitalencs van sumar una victòria molt merescuda davant l’Atlètic Ibèria per tres gols a un.

El Can Pi vol retornar a la Segona Catalana i de moment va per bon camí. Els hospitalencs colideren el seu grup empatat a punts amb el Sector Montserratina. Els dos equips tenen el mateix balanç de resultats: 10 victòries, 3 derrotes i 3 empats. Però per la diferència de gols a favor són els de viladecans qui ocupen la primera posició. Aquesta passada jornada els d’Alberto Negro van sumar una victòria davant l’Atlètic Ibèria per tres gols a un.

Aquest cap de setmana comença la segona volta. El Can Pi jugarà derbi hospitalenc, rebrà la Florida. Una Flori que lluita per aconseguir la permanència a la categoria. El Can Pi necessita els 3 punts per no despenjar-se del liderat, ja que els seus perseguidors estan molt a prop. A més, després del partit de la Florida, el Can Pi visitarà el camp del Sector Montserratina. A l’anada els hospitalencs van perdre davant dels de viladecans per un gol a tres.

El partit entre el Can Pi i la Florida serà aquest diumenge a les quatre de la tarda al Municipal del Gornal.