El Reial Madrid ha aconseguit tornar a guanyar el Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”, en una edició en la qual els blancs no han tingut rival. L’equip d’Alberto Muñoz ha guanyat la final 94-44 davant el Bàsquet Manresa.

Una final que, encara que pugui semblar irreal, ha estat prou igualada a la primera part. El Madrid sortia fort però el Manresa, amb el seu habitual joc ràpid i vistós, aconseguia remuntar i marxar-se a vestidors relativament a prop, 41-32.

La segona meitat s’iniciava amb l’expulsió per cinc faltes de Pavle Stosic, un dels millors homes del Madrid, fet que feia que el Manresa tingués encara més esperances. Però els blancs, liderats per un espectacular Juan Núñez, augmentaven el ritme defensiu i sentenciaven el partit.

Al final, un resultat contundent, 94-44, sinònim de la superioritat del Reial Madrid durant tota la competició. Els blancs sumen el seu cinquè títol a Santa Eulàlia, superant així al Joventut de Badalona, que suma quatre. A més del primer premi, el conjunt d’Alberto Muñoz ha obtingut diferents premis individuals, el de màxim encistellador per Pavle Stosic i el de millor jugador per Juan Núñez.

La resta de premis individuals han estat molt repartits. Ferran Peña, del Mataró, s’ha emportat el premi a millor entrenador mentre que el concurs de triples ha estat Pol Camprubí, del Manresa. El trofeu Fair Play ha estat pel Bayern de Múnich mentre que l’MVP local ha estat per Joan Mira.

Una edició del Torneig, la 28a, que com sempre ha omplert les graderies del Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia. La bona organització i satisfacció de tots els presents ha estat una constant durant els tres dies de competició.

 

Quadre d’honor

1r classificat: Reial Madrid

2n classificat: Bàsquet Manresa

3r classificat: UE Mataró

4t classificat: UB Sant Adrià

5è classificat: Bayern Múnich

6è classificat: CB Sant Josep Badalona

7è classificat: CB L’Hospitalet

8è classificat: AESE

MVP Torneig: Juan Núñez (Reial Madrid)

Millor entrenador: Ferran Peña (UE Mataró)

Màxim encistellador: Pavle Stosic (Reial Madrid)

Guanyador concurs de triples: Pol Camprubí (Bàsquet Manresa)

Trofeu Fair Play: Bayern Múnich

Millor jugador local: Joan Mira (AESE)