Treballada victòria del Torrons Vicens CB L’Hospitalet contra l’Albacete que els hi permet, una setmana més, mantenir la bona ratxa. Ja són sis victòries consecutives les que suma l’equip de Jorge Tarragona, colíder la competició.

Els dos conjunts, conscients de tot el que es jugaven, han disputat una primera part molt i molt igualada. El Torrons Vicens CB L’Hospitalet sabia que gran part del potencial ofensiu dels visitants passava per les mans de Covington i ha intentat frenar al màxim encistellador de tota la LEB Plata.

L’escorta americà no ha gaudit de grans percentatges però la resta de jugadors del conjunt manxec intentaven suplir els pocs punts de Covington. A l’Hospi, Edgar San Epifanio i Shota Gelazonia lideraven l’anotació dels locals en un partit que no ha tingut grans diferències fins al darrer quart.

Perquè a l’últim període l’Hospi ha fet un pas endavant. Sense Pol Bassas però amb Xavi Guia, que per fi ha debutat en aquesta LEB Plata, el conjunt de Jorge Tarragona ha aconseguit superar la barrera dels deu punts, 69-58, quan restaven poc menys de quatre minuts. Tot i que els manxecs han aconseguit tornar a entrar en el partit, al final l’Hospi ha mantingut les distàncies per acabar sumant un nou triomf, el sisè consecutiu.