Reial Madrid i Bàsquet Manresa són els finalistes de la 28a edició del Torneig Infantil “Ciutat de l’Hospitalet”. Els blancs volen aconseguir el seu cinquè títol en sis anys mentre que el Manresa intentarà guanyar la competició per primera vegada.

El conjunt blanc ha tingut una trajectòria brillant durant tota la competició. Amb l’absència de FC Barcelona i Joventut de Badalona, el Madrid era clar favorit. Lluny d’espantar-se, l’equip entrenat per Alberto Muñoz ha demostrat que venien a l’Hospitalet a aixecar el que seria el seu cinquè títol, convertint-se així en l’entitat amb millor palmarès des que el torneig es disputa a Santa Eulàlia.

El seu rival, el Bàsquet Manresa, ha tingut una trajectòria més irregular. El conjunt del Bages ha combinat bons partits, com el que va realitzar davant el CB Sant Josep, amb no tan bons, com el que el va enfrontar amb el Reial Madrid a la fase de grups. El Manresa intentarà, com a mínim, que no es repeteixi el voluminós resultat davant els blancs, 79-29 en contra.

El tercer i quart lloc se’l disputaran UB Sant Adrià i UE Mataró, els dos perdedors de les semifinals. El cinquè lloc ha estat pel Bayern de Múnich, un equip que ha mostrat bones sensacions i que només un mal partit el va apartar de les semifinals. El CB Sant Josep de Badalona ha finalitzat en sisena posició mentre que els dos conjunts de la ciutat, CB L’Hospitalet i AESE, han acabat en setè i vuitè lloc respectivament.

Cal destacar l’actuació individual del que ha estat el millor home del Madrid i probablement del torneig, l’aler Pavle Stosic. Aturar al serbi serà una de les claus si el Manresa vol competir al partit decisiu, que es disputarà aquest diumenge a les 12:00h al Poliesportiu Municipal de Santa Eulàlia.