La parròquia de la Mare de Déu de la Llum celebra la seva festa de la Candelaria. Encara que es commemora el 2 de febrer, s’avança a aquest dissabte per no coincidir amb els actes litúrgics de la festivitat. Hi haurà un concert de cant coral i un de sardanes.

La Candelaria és la festa de la Llum, de la presentació de Jesucrist al Temple i és celebrada cada any per la parròquia que porta aquest nom de la Llum, a La Florida. El dia 2, festa de les Candeles, se celebrarà una missa solemne i un seguit d’actes litúrgics.

Per no interferir amb la festivitat religiosa s’avança una setmana, en concret a aquest dissabte, dia 25, el concert de cant coral i sardanes que organitza el Grup Sardanista La Florida. La coral de la mateixa parròquia estarà dirigida pel Pare Clemente Fernández.

Pel que fa a les sardanes s’interpretaran nou peces destacant clàssics com la “Porta Ferrada”, “La Recerca”, “Rosa de Sant Jordi” o “Islas Canarias” de mestres com Ros Marbà, Conrad Saló o Enric Morera amb l’actuació de la Cobla Principal del Llobregat.

El president del Grup Sardanista La Florida, Joan Noguera, ha dit que “farem un concert de sardanes i cant coral amb la participació de la gent de la parròquia. És el segon any que ho fem i l’any passat va tenir molt d’èxit”.

Noguera ha afegit que “és una festa molt especial i entranyable amb la coral i les sardanes i ho fem amb molt d’amor. Convidem a tothom que vingui per passar una estona agradable amb actuacions de molta qualitat“. En acabar el concert es convidarà a tothom a xocolata i pastes.